Cea mai frumoasă lună

…din an este pentru mine luna martie. Cred că cel mai mult îmi place pentru că lumea pare să fie mai zâmbitoare în perioada asta. Frunţile mereu încruntate se descreţesc ca prin minune la văzul lalelelor şi la mirosul zambilelor, freziilor şi ghioceilor. Da, clar, asta îmi place cel mai tare la luna martie: faptul că lumea pare mai fericită şi mai plină de speranţă. Afară se încălzeşte, sau măcar aşa ni se pare. Oricum e clar că e mai cald afară în goana noastră prin aglomeraţie şi tarabe înghesuite să căutăm mărţişorul perfect. Asta dacă nu ne pricepem noi să-l facem. Plus că această combinaţie cu alb şi roşu de la mărţişor este preferata mea.

Mă bucur să văd că se respectă tradiţia şi lumea încă mai poartă mărţişoare în piept cu mare mândrie. Îmi place că dăruim, că mamele şi educatoarele fac activităţi creative împreună cu copiii, că încă se mai trimit felicitări prin poştă.

Îmi place că ziua mea de naştere este la doar o zi distanţă de 1 martie şi că primesc cadouri frumoase şi atenţie (cu atenţia încă nu mă împac aşa bine, dar în adâncul sufletului tot îmi place să fiu băgată în seamă). Le mulţumesc tuturor celor care m-au sunat, mi-au dat sms, mi-au postat comentarii pe blog sau mi-au scris pe wall. M-a bucurat fiecare mesaj cu urări, indiferent sub ce formă a venit şi când (mai dimineaţă, mai spre seară sau chiar a doua zi).

Fac ce fac şi iar mă mai uit la flori. Şi dacă nu mă uit, parfumul lor tot mă ajunge din urmă. Cum să nu te bucure luna martie? Vă urez nu doar o primăvară frumoasă ci primăveri frumoase şi să fiţi fericiţi în tot timpul dintre ele.

11 comments

  1. Cu putina intarziere iti doresc si eu multa sanatate si fericire, Mihaela. O primavara frumoasa si insorita de care sa te bucuri in fiecare zi, La Multi Ani! 🙂

  2. Hop si eu mereu intarziata, strig cat ma tine gura: La Multi Ani draga mea MIhaaaaa, sa ne traiesti sanatoasa si mereu voioasa! te pupam cu mare drag

  3. La multi ani frumosi si veseli Mihaela! Eu nu am fost atenta ieri si nu cred ca am vazut ca e ziua ta dar tot cu drag iti urezi si eu toate cele bune si frumoase, multa inspiratie, sanatate si zambete! :*

  4. desi cu intarziere, iti doresc un sincer La multi ani! N-am stiut, altfel eram punctuala. Sa fii sanatoasa si succes in tot ce faci! Si mie-mi place luna martie:)

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.