De prin bloguri adunate

Am reuşit aseară să-mi deschid Google Reader-ul (după vreo lună în care nu l-am deschis aproape deloc) şi am constatat că am mult de recuperat. Bine, nu chiar atât de mult, pentru că între timp mai citisem din articolele care fuseseră promovate şi pe Facebook. Am găsit acolo totuşi multe articole şi poveşti interesante pe care vreau să le împart cu voi:

  • Vă recomand să urmăriţi cele 24 de recomandări de cărţi de Crăciun pe blogul Laurei precum şi seria de decoraţiuni handmade.
  • Puteţi să pregătiţi un cadou pentru un copil la sunt şanse mici să ajungă Moşul. Vă învaţă Diana cum. 
  • Voi cum staţi cu răbdarea la cumpărături de haine? Eu cred că aş avea mult mai multă răbdare dacă nu aş sta să mă uit mereu şi pe etichetă înainte să probez sau dacă aş putea să îndrăznesc să-mi cumpăr diverse lucruri fără să mă gândesc “oare am la ce să le asortez sau e doar un moft?”
  • Ştiu că nu vă aşteptaţi din partea mea să vă recomand un articol care încurajează făcutul de copii dar mă simt totuşi datoare să vă prezint şi partea plină a pampers-ului. De ce să facem copii, scrie foarte frumos aici Prinţesa Urbană.
  • Voi scrieţi cu diacritice pe blog? Puteţi citi aici diferite păreri legate de subiect. Eu personal încurajez scrisul cu diacritice din simplul motiv că aşa este corect în limba română. Însă n-am nimic cu cine nu le foloseşte, nu mă simt deranjată în vreun fel să citesc articole scrise fără diacritice. La urma urmei nici eu nu le folosesc în mail-uri sau pe messenger sau în comentarii.
  • Cât timp şi bani investiţi în cadourile de Crăciun? Pe mine personal mă stresează subiectul aşa că articolul Oanei merită consultat. Poate vă mai vine vreo idee.
  • Trist dar adevărat, Moşul mai aduce şi necazuri.
  • Nu putea să lipsească din listă şi o recomandare de carte. O carte pe care eu personal n-am citit-o dar pe care am pus-o pe listă. Mi-a plăcut stilul de scris dintr-o altă colecţie de povestiri de-a lui şi am zis că merită încercată şi aceasta. V-am mai spus că am începute momentan vreo patru-cinci cărţi, nu? Printre ele este şi Şoseaua Căţelu 42, mă pregătesc pentru întâlnirea de joi cu Alina Nedelea.
  • Voi ce-mi mai recomandaţi să citesc? (nu cărţi neapărat ci bloguri/articole/ştiri/povestiri)

4 comments

  1. mai am un film! de fapt, doua, dar unul e animatie si poate nu-ti place.:)
    scriem, scriem de ele.
    apropo, am inceput cursa filmelor de Craciun.:D
    multumesc pentru link!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.