Buburuze

Da, îmi plac foarte tare buburuzele. Oamenii dragi au ştiut asta şi mi-au dăruit ori de câte ori au avut ocazia câte o buburuză într-o formă sau alta. Ştiu că gurile rele ar spune că o buburuza “is just a bug with a cuter outfit” dar eu nu mă pot opri din zâmbit şi bucurat când mă uit la ea. Vă prezint o parte din colecţia mea: buburuza umbrelă, puşculiţă, ou de paşte, lumânare, cutiuţă de inel, semn de carte, carneţel, Ladybird Box for girls, cârlige.

Advertisement

13 comments

  1. […] Surorii mele îi plac foarte mult buburuzele, aşa că atunci când am dat peste reţeta asta, a fost clar că trebuie s-o fac pentru ea. Profitând de faptul că sunt acasă la părinţi, am pus-o pe Eliza în scoică şi am purces la fabricarea gustoasei insecte. E foarte uşor de făcut, iar rezultatul e uimitor. Ei, ce spuneţi? […]

  2. multumesc mult mary. ti-am dat un mail cu cateva poze cum mi-ai cerut. sper ca e ok adresa pe care ai lasat-o. mult succes la gradi.

  3. Si mie imi plac buburuzele. Sunt educatoare la gradi si grupa mea e ,, Mamarutele,, Cautam ceva pt. emblema clasei si am dat peste colectia ta . N-ai putea sa pozezi fiecare obiect ca sa-i vad detaliile? In orice caz , mi-ai dat o idee , o voi prelua, daca nu e cu suparare.

  4. Am ajuns intamplator pe aici si m`a cucerit colectia ta pentru ca si eu sunt innebunita dupa buburuze 🙂 eu am inceput de curand sa colectionez dar am cateva chestii f dragute:) Totusi..n-am umbrela :-< e f f tare .. 🙂

  5. Prea tare…I love the umbrella! Imi place combinatia de rosu si negru…Iar modelul cu buburuza e super dulce si original. O stiu de cand te plimbai cu ea pe Copou, cand ieseam de la cursuri. Inteleg “the addiction”. Mie imi plac la nebunie pisicile. Am ajuns sa am geanta pe care e desenata o pisica si alaturi scrie cuvantul “pisica” in cele mai importante limbi straine (asta incluzand italiana, spaniola, germana, dar si japoneza). Am primit-o cadou…Prietena care mi-a facut cadoul s-a gandit ca asa pot sa arat lumii ca am terminat facultatea la filologie :-)))

  6. 6 carticele pentru fetite: Shopping with Mother, The Nurse, Helping at Home, Knitting, In a Big Store si Understanding Maps. Nu are neaparat legatura cu buburuzele dar cutia e geniala, buburuzele sunt in relief, sa stii.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.