Once a Gilmore Girl, Always a Gilmore Girl

Când Alexis Bledel a fost întrebată de ce refuză să mai încheie un contract pentru încă un sezon din “Gilmore Girls”, a răspuns că nu vrea să fie toată viaţa “Rory Gilmore” si că are nevoie să fie identificată şi cu alte roluri pentru că, la urma urmei ea este o actriţă talentată. Sunt de acord cu ea şi o înţeleg doar că … i-a venit ideea cam târziu. Acum vreo doi ani am văzut un film care mie îmi este tare drag (The Sisterhood of the Traveling Pants) şi în care Alexis joacă rolul personajului meu favorit, Lena, şi totuşi nu am reuşit să nu-i spun Rory de câteva ori atunci când am povestit filmul unei prietene. Îmi este dor de Gilmore Girls şi dacă tot “răul” a fost făcut, putea să mai semneze pentru cel puţin încă un sezon sau măcar pentru Gilmore Girls The Movie.

Mă gândeam la Sex and the City (alt film şi serial drag mie) şi la cum Sarah Jessica Parker Carrie Bradshaw este tot un fel de Rory. Chiar dacă în Smart People ea este o doctoriţă îndrăgostită de profesorul ei de engleză din facultate, eu am aşteptat pe tot parcursul filmului să ajungă acasă, să deschidă laptopul şi să-şi pregătească rubrica. Numai că nu a făcut asta şi nici cu prietenele la prânz nu s-a întâlnit şi atunci am fost puţin derutată pentru că uitasem între timp la ce film mă uitam.

Cel mai recent “Rory” întâlnit este FBI Agent Fox Mulder care joacă în Californication rolul unui scriitor a cărui inspiraţie s-a evaporat odată cu divorţul de soţie şi care-şi caută acum muza în alte femei (şi fiind el aşa conştiincios, caută în fiecare seară în altă parte). Una dintre aceste femei este fetiţa aceea mică şi drăgălaşă şi blondă şi deşteaptă şi amuzantă, Gracie din The Nanny care acum este mare şi goală şi … vă las pe voi să vedeţi cum mai este.

Oare cum ar fi dacă s-ar face un film în care să joace Ally McBeal şi Lorelai şi Rory Gilmore şi Carrie Bradshaw şi toţi Friends şi toţi de “Rory” care-mi plac dar care nu-mi vin acum în minte? Mi-nu-nat … deja îmi şi imaginez.

Advertisement

5 comments

 1. “Rory” joaca in “Sin City”, stiai? si zau daca pot sa-i spun “Rory” acolo!:))

  Sarah Jessica Parker, pe de alta parte, nu a facut mai nimic in sensul acesta – ma refer la hainele [atat de pretioase si la moda!:D] lui Carrie Bradshaw – nu le-a dat jos. am vazut o comedie romantica, cu ea si Hugh Grant [un film groaznic de prost :(] – “Did You Hear About the Morgans?” – in care, indiferent cum se misca, cum vorbea, cum privea s.a.m.d., “emana” numai Carrie.:)

  David Duchovny, in schimb, poti sa spui ca e Mulder in “Californication”? eu nu prea.:) mai ales dupa atata alcool si sex… :))

  Ally McBeal sper sa ramana pe veci Ally. este singura anorexica dragalasa foc.:D

 2. Te inteleg perfect…Fetele Gilmore a fost un super serial…Asteptam fiecare episod curioasa in legatura cu ce mai sunt capabili sa inventeze scenaristii. Iar Alexis Bledel este una dintre actritele mele favorite. Mai rar o actrita care sa fie si talentata si frumoasa de pica (si ea e si una si alta, intr-o masura prea mare chiar). Eu si o prietena incercam la un moment dat sa-i gasim nod in papura. Dar (cel putin) aparent, fata nu are :-))
  Cat despre seriale. I am addicted. Cand aveam numai TV era mai tragic. Aveam un serial favorit si PRO Tv a decis sa nu mai difuzeze al patrulea sezon…Asa ca m-am uitat pe M6 sau pe canalul Pro 7 (primul francez, al doilea german), chiar daca nu facusem niciodata la scoala limbile straine respective…Si acum mai stiu cateva cuvinte in germana…Dupa o luna, incepusem sa inteleg cat de cat.
  Mi-e dor de X-Files, de Quantum Leap, de Nikita, de Buffy, spaima vampirilor, de Gilmore Girls…Acum astept noua serie Prison Break…Si de cand descarc din retea computerul meu arata intr-una Low Disk Space…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.