Error

De vreo trei săptămâni încoace Windowsul meu nu îşi mai lua updates. Nu că m-ar fi deranjat în mod special sau că aş fi avut neapărat nevoie de updates dar de fiecare dacă când deschideam calculatorul aveam senzaţia că ceva nu este în regulă din cauza unui semnuleţ galben de exclamare din dreapta jos. Dacă dădeam click pe el şi încercam să instalez updates manual, atunci îmi apărea un mesaj de eroare scris cu roşu care chiar mă deranja.

Am încercat toate metodele, am citit forumuri întregi de IT şi părerile oamenilor cu aceeaşi problemă. Am încercat toate soluţiile propuse de ei şi nimic nu a mers, deşi unii forumişti de acolo se declarau pe deplin mulţumiţi de majoritatea metodelor. Pe site-ul Microsoft unde am căutat prima dată ajutor nu era deloc trecută eroarea cu numărul respectiv.

Am dat aseară din întâmplare peste un forum în care cineva explica în detaliu o metodă complicată de a rezolva problema şi am zis că nu strică să încerc, chiar dacă mă depăşea. Am intrat în programe pe care nici nu ştiam că le are calculatorul meu (ştiţi din alea cu ecran negru unde trebuie să dai diverse comenzi codate pe care le dădeai în clasa a 6-a la ora de informatică fără să ştii de ce le dai) şi am scris toate semnele propuse de forum. După o oră şi ceva, am cules roadele muncii mele: am scris frumos exit în panoul acela de comandă şi am dat un restart la calculator. După aceea, în locul semnuleţului galben, a apărut iconiţa mult aşteptată de “windows is downloading updates”.

Nu ştiu ce a downloadat, nu ştiu dacă îmi foloseşte la ceva, dar sunt deosebit de încântată că am scăpat de semnul exclamării galben din dreapta jos. Ce mândră sunt că nu m-am dat bătută până nu l-am învins.

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.