Forgetting Sarah Marshall

Săptămâna asta am fost la film. Mi-a fost cam greu să mă concentrez pentru că aveam şi eu emoţii pentru ce ştiam foarte bine că va urma. Cred că numai Mona s-a bucurat cu adevărat de film pentru că era singura care credea că chiar am fost la film ca să ne uităm la film. Trecând peste asta, am reuşit să fiu totuşi atentă şi să mă bucur de el. Mi-a plăcut pentru că este amuzant şi romantic, are personaje şi decoruri frumoase, Sarah Marshall este interpretată de o actriţă care îmi place mie (am urmărit-o în Veronica Mars şi am ascultat-o în Gossip Girl), are final fericit (cel puţin pentru unele personaje).

Advertisement

One comment

  1. eu am vazut filmul abia anul acesta si nu mi-a lasat o impresie prea placuta, poate pentru ca l-am vizionat dupa “I Love You Man”, care este mult mai bun.

    nu o cunosc pe Kristen Bell, nu am vazut nici un film cu ea, dar mai degraba am apreciat-o pe Mila Kunis decat pe Kristen.

    decorurile sunt intr-adevar frumoase, iti recomand “50 First Dates”, unde te poti bucura din nou de imaginile din Hawaii si unde te poti “afunda” si mai mult in romantism – povestea este superba, Drew Barrymore si Adam Sandler fac niste roluri foarte bune. si nu lipseste nici partea de amuzament.:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.