Prima zi

Inspirată de “Pregăteşte-te pentru prima zi” şi de faptul că mâine este prima zi de şcoală, m-am gândit să scriu şi eu despre unele “prime zile”.

Prima zi de grădiniţă: Plină de entuziasm că urma să mă joc cu mulţi copii, am pornit la drum cu gentuţa roşie cu iepuraş în care aveam câţiva biscuiţi obişnuiţi. Mi-a mai scăzut entuziasmul pe parcurs dar acum nu mai este important. Prima zi a fost minunată.

Prima zi de şcoala primară: Eram mândră să merg pe stradă în uniformă şi ghiozdan, să ştie lumea că deşi par mult mai mică eu sunt de fapt la şcoală.

Prima zi de gimnaziu: Bucuroasă că reuşisem la unul dintre cele mai bune licee din Iaşi priveam cu bucurie curtea plină de viitori colegi şi abia aşteptam să-i cunosc.

Prima zi de liceu: Nu am văzut-o neapărat ca pe o primă zi pentru că deja cunoşteam locul, majoritatea colegilor şi profesorilor.

Prima zi de facultate: Mi-a plăcut aglomeraţia din Copou, feţele entuziasmate şi fericite. Mi-ar fi plăcut să fie şi atunci cineva care să organizeze o primă zi mai aproape de noi.

Prima zi de serviciu (cel de acum): Am simţit că acela este jobul meu.

Prima ta zi cum a fost?

Advertisement

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.