Constanţa

Tocmai mă uitam la Shoppingul pasiunea mea pe Euforia şi mi-a atras atenţia o domnişoară care se numea Constanţa şi era din Constanţa. Da, nu au fost părinţii ei prea inspiraţi când i-au ales numele. Ce-or fi zis şi ei.. hmmm…cum să-i punem numele…. ce-ar fi să fim originali şi să-i spunem Constanţa … Dar nu asta e important ci faptul că prezentarea ei suna cam aşa: “Bună, mă cheamă Constanţa şi sunt din Constanţa şi nu îmi este ruşine cu numele meu. Sunt o fire prea veselă şi energică să mă las întristată de faptul că mă cheamă Constanţa. Deci faptul că mă cheamă Constanţa nu reprezintă o piedică pentru mine sau o ruşine. Având în vedere că mă cheamă Constanţa şi sunt din Constanţa mizez pe constănţenii mei să mă voteze”. Stop, stop, stop. E clar că îi este ruşine cu numele ei din moment ce într-o prezentare de 30 de secunde în care trebuia să spună de ce a venit la emisiunea asta ea a vorbit numai despre faptul că NU îi este ruşine cu numele ei.

Advertisement

3 comments

  1. salut, eu sunt Jena din localitatea Jena [judetul Timis] si vreau sa-ti spun ca nu mi-este deloc jena de numele meu. faptul ca ma cheama Jena nu reprezinta o rusine pentru mine.

    in curand ma voi marita cu Buda, din Buda [judetul Ilfov]. vom trai in Jena, dar din cand in cand vom merge si la Buda. iar cand sotul meu se va duce acasa fara mine, lumea il va intreba: “de ce ai venit in Buda fara Jena?”.

    si el va raspunde: “Jena nu a vrut sa vina acum la Buda, a zis ca se duce la Cacaina [judetul Vaslui], la bunica-sa”.

    =))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.