Replica zilei 1

Inspirată de Alina (deja s-a obişnuit cu faptul că îi spun des numele pe blog, la început a fost mai greu să se obişnuiască cu celebritatea) care mi-a atras atenţia (nu ca pe ceva negativ… sper) că în orice discuţie reuşesc să spun câte o replică dintr-un film sau să povestesc o situaţie similară pe care am văzut-o în vreun serial (în caz că nu v-aţi dat seama deja eu mă uit la muuuulte seriale din care învăţ multe replici utile în viaţa de zi cu zi doar că nu le fur, întotdeauna spun de unde le iau). Cine mă cunoaşte ştie că explic mult, aşa se explică parantezele. Aşa că m-am gândit să introduc o categorie nouă pe blog care să se cheme “Replica zilei” şi care să conţină o frază sau mai multe dintr-un film pe care l-am văzut recent sau mai puţin recent şi care să exprime sau nu starea mea din ziua respectivă. Poate să fie ceva care să mi se potrivească, ceva care să-mi fie total opus sau ceva care nu are nicio legătură cu mine, care este pur şi simplu amuzant.

Replica zilei 1 este din “Gossip Girl“, un serial care are câte puţin din tot ce-mi place mie (comedie, dramă, sex).

“Whoever said that money doesn’t buy happiness didn’t know where to shop.”

Later edit: Am fost întrebată cum de n-am mai scris jumătate de pagină în care să explic replica asta. Ha. I forgot to laugh. Except for that first “ha”. (şi asta e tot dintr-un serial. Somebody stop me!)

3 comments

  1. Prea faina replica nr.1! Cred ca o voi fura si eu. Dar oare sa mai scriu ca e de la Mihaela, care a luat-o dintr-un film? Neh…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.