Vise [foarte] plăcute

Am visat azi-noapte că mă sărutam cu George Clooney. Da, ştiu, e absolut penibil şi patetic să visezi că te săruţi cu o vedetă universală însă nu îmi dau seama ce anume m-a influenţat. Am salivat după el ce-i drept în Spitalul de Urgenţă, în Ocean’s 11, 12 şi 13 şi în multe altele. Mi se pare un actor foarte sexy şi simpatic şi talentat chiar dacă a mai îmbătrânit acum. Dar de aici până la a visa noaptea …. Şi era un sărut  pasional (ştiţi voi, lung şi umed [nu că aţi fi vrut detalii neapărat dar eu tot vă dau]) de aproape l-am simţit. A fost un vis din ăla din care te trezeşti foarte odihnit dar şi bulversat dar şi un pic dezamăgit în acelaşi timp. A fost plăcut totuşi 😉 Aş pune şi o poză sau un filmuleţ cu el dar… aveţi şi voi google şi youtube.

Advertisement

4 comments

 1. Draga Simona,
  Vesela si dragalasa m-as bucura sa fi fost (in vis sau in realitate). Surpriza cu burtica daca ar fi pentru mine nu ar fi asa placuta cum a fost pentru voi doi (cel putin nu in momentul de fata). Profit de acest comment sa va urez numai lucruri bune voua si bebelusului vostru 🙂

 2. vorbind de vise, sa stii ca te-am visat. si erai vesela, dragalasa (probabil ca asa esti mai tot timpul doar ca imediat vine si surpriza, tam tam) si cu burtica.

 3. Dupa stirea de mai jos nu pot sa-ti spun decat ca acel sarut ti-a facut bine:

  Secretul sărutului pasional

  Sărutul pasional declanşează o creştere a reacţiilor chimice din creier, care îi face pe parteneri să se simtă excitaţi, fericiţi sau relaxaţi, potrivit descoperirilor unor cercetători americani, informează The Sunday Times.

  Cercetătorii iau, de asemenea, în calcul posibilitatea ca hormonii responabili de aceste reacţii să fie activaţi prin schimbul de feromoni responsabili pentru stimulare sexuală, care intră în componenţa salivei. “Acest studiu explică faptul că sărutul este mai complex decît se crede, cauzînd schimbări hormonale şi declanşînd reacţii la care nu ne‑am gîndit niciodată”, a declarat Wendy Hill, profesor de psihologie la Lafayette College, Pennsylvania. “Avem tendinţa să de gîndim mai mult la persoana pe care o sărutăm şi cum ne simţim atunci, şi totuşi se întîmplă mult mai multe lucruri”, a mai spus Hill.

  Oxitocina este un hormon despre care se ştie că este implicat în activităţile de socializare, astfel încît cercetătorii estimează că nivelul acestuia este mai ridicat în timpul sărutului, în timp ce nivelul cortizolului, supranumit şi hormonul stresului, scade. Rezultatele studiului arată că nivelul cortizolului scade la ambii parteneri în timpul sărutului, deşi nivelul oxitocinei creşte la bărbaţi şi scade la femei, ceea ce i‑a surprins pe cercetători. Aceştia au motivat acest rezultat explicînd că atmostera deloc romantică în care a fost realizat studiul a jucat un rol important în starea de spirit a participanţilor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.