Ochii de-nceput

Mi-a comentat Dan Teodorescu de la Taxi pe blog la postarea cu pantofii. În afară de faptul că sunt foarte entuziasmată de acest lucru, consider că merită să fac o postare separată numai din comentariu lui pentru că avem (sau cel puţin eu am) multe de învăţat din el. Şi DA, MERITĂ PROBLEME DE MEMORIE SĂ FIE URMĂTORUL SINGLE. Eu cel puţin o ascult pe repeat de cel puţin douăzeci de ori pe zi.

Şi comentariul:

Doamnelor, din umila mea experienta de pantof, imi permit sa va rog sa nu va puneti plasturi, asa, profilactic. unii dintre noi (dintre pantofi, adica) s-ar speria vazandu-i( pe plasturi, adica) in locuri unde noi n-am fi indraznit, niciodata, sa va facem bataturi. ideea e ca nu suntem responsabili pentru bataturile provocate de diverse cizme si tot felul de bocanci. si acum, pe bune – asumandu-mi statutul de pantof complet imperfect – nicio (n-am inventat io prostia asta cu “nicio”; nu fac decat sa ma conformez normelor academicienilor nostri)batatura nu seamana cu alta. pe scurt: “la bataturi noi, plasturi noi”. in orice caz, cand va suparam foarte, foarte tare, ati putea sa zburdati, o vreme, cu flori in par si nimic in picioare. numa’ asa, ca sa intelegem ce rau ne e cand nu ne mai incalta nimeni. oricum, suntem la picioarele voastre, doamnelor. asta implica, totusi, o mare responsabilitate, in ceea ce va priveste: nu ne calcati in picioare, incaltati-ne in picioare. mda…sa lasam prostiile astea sentimentaloide si sa-mi spuneti, va rog, mai bine, daca “Probleme de memorie” merita sa fie urmatorul single. saru’mana (era sa zic picioru’).

Deci, cu flori în păr şi nimic în picioare să fie … o vreme.

Advertisement

One comment

  1. 😀

    Si eu zic ca merita sa fie urmatorul single. Si eu il ascult pe repeat. Desigur, parerile mele nu ar trebui luate foarte tare in seama: eu ascult toate melodiile Taxi pe repeat 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.