O o o o eşti sufletul meu

Nu am avut niciodată pretenţii că aş fi cine ştie ce cunoscătoare de muzică bună sau că ascult numai muzică… de oameni culţi. Până la urmă cine împarte muzica în muzică de oameni culţi şi muzică de oameni ne-culţi. De fapt cine împarte oamenii în oameni culţi şi oameni neculţi. Îmi place să cred că ascult muzică bună în general, decentă (deşi mai am scăpări uneori … am fost judecată aspru că îmi plăcea Pe-o margine de lume – Nico şi Vlad Miriţă), muzică pe sufletul meu.

Când nu e nimic de văzut la tv dar vreau totuşi să consum curentul aiurea, stau pe Kisstv (nu mai am Vh1 pe bandă de câteva luni bune). Aşa mai văd şi eu videoclipurile noi, mai ştiu şi eu ce-a mai apărut. Pentru că am ghinionul ca pe postul ăsta să se repete melodiile foarte mult, am avut deosebita plăcere să ascult melodia Andei Adam – Sufletul meu de mai multe ori. Vă rog să ascultaţi şi să-mi spuneţi dacă numai mie mi se pare jenant de penibilă.

Eu nu cred că femeia aia dacă are ceva în cap chiar crede că este o melodie ce bolmojeşte ea acolo. Eu mă întreb uneori dacă prietenii ei, familia ei, iubitul ei chiar ascultă aşa ceva şi se uită în ochii ei şi îi spun “bravo, ai cântat suuuuper, melodia e fantastică”. Mă iau de ea acuma că mi-e la îndemână… însă exemple sunt cu sutele.

Nu vreau să fiu înţeleasă greşit … nu stau şi ascult numai Mozart şi Vivaldi sau mai ştiu eu ce. Ascult muzică normală, de om normal. Dar …. ziceţi şi voi…..

Advertisement

8 comments

  1. Ei, nu sunt in categoria care cauta VH1 pe banda, si mai dau si eu pe posturile actuale de muzica, dar schimb repede cand dau de song-ul asta :)) . Intradevar, de-a dreptul penibil. Nu ca ar fi fost ea o artista mare inainte, dar chiar nu stiu la ce segment de public s-o fi gandit ca prinde melodia. La cei care inca invata sa silabiseasca? Ca o pu-pu-pu-pupaza arata-n clip.

  2. nici mie nu imi place; daca nu mai gasiti VH1 dati un search automat la toate canalele si-l gasiti, doar si-a schimbat banda de difuzare

  3. Ma scot din sarite astea care au invatat sa danseze la “Dansez pentru tine” si dupa aia fac videoclipuri in care fac scheme de dans. Vezi si tzoapa cealalta. Tot blonda.

    Acestea fiind spuse… pu-pu-pu-pu-pu 🙂

  4. Sincer, nici nu inteleg bine ce zice in refren (am avut impresia ca a zis ceva de “chiuveta” :D). Nu are dictie si parca inghite cuvintele. Nici eu nu mai am VH1 de cateva luni, este GSP TV :(.
    Da, penibil 100%!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.