Sunshine again

Am văzut aseară la Cerbul de Aur prestaţia lui Jasmine. Probabil că mulţi dintre voi se gândesc prima oară la dansatoarea din buric deci trebuie sa precizez că nu este vorba despre ea ci despre o fată perseverentă care participă la o grămadă de concursuri muzicale dar din păcate nu câştigă niciodată mai nimic. Am auzit că mai nou are o colaborare cu BUG Mafia. E prima oară când aud de ea în afara trupei Oops şi a festivalurilor de muzică şi mă bucur pentru ea.

În 2006 a participat la preselecţia pentru Eurovision cu piesa Sunshine, o piesă drăguţă în felul ei dacă e să ignorăm interpretarea Christina Aguileriană pe ici pe colo. Dacă nu mă înşel, în 2008 a participat cu piesa Sunshine la Mamaia, secţiunea interpretare. Acum în 2009 participă la Cerbul de Aur cu piesa Sunshine. Totuşi … poate o fi piesa de vină că nu câştiga ea nimic niciodată. S-a gândit vreo clipă să cânte altceva? Fata are voce frumoasă, mă întreb de ce nu i se face cuiva milă de ea să îi compună altă piesă pe care să o folosească în următorii trei ani la concursuri şi festivaluri.Mă gândeam să se facă un spectacol de caritate cu compozitori celebri… Donaţi o melodie nouă pentru Jasmine 😀

Advertisement

2 comments

  1. Jasmine are o voce foarte buna, totusi, un pic exagerata as spune eu. Daca nu ar mai racni ca Aquilera si Paula Seling as putea sa o ascult cu placere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.