Mănăstire-ntr-un picior

E primul an în care nu sunt în Iaşi la Sărbătorile Iaşului. Nu-mi pare rău pentru că la Sărbătorile Iaşului dacă mergi o dată e ca şi cum ai merge în fiecare an pentru că nu se schimbă nimic. Nu mi-e neapărat dor de Iaşi ci doar de familie şi de un grup restrâns de prieteni şi poate de o plimbare pe Copou. Mă simt mai ca acasă ca oricând aici şi sunt foarte fericită deşi mai am de stat 21 de zile cu piciorul în ghips şi nu pot să merg la serviciu (care îmi place mult şi de care m-am ataşat din prima) sau în plimbări sau o mie de alte lucruri pe care le-aş putea face cu ambele picioare sănătoase.

Pot în schimb să fac karaoke la playstation 😀 Cel mai frumos şi haios e când cântăm în duet. Pot să bucur că am un tricou nou nouţ cu Stewie Griffin care a venit pe picioarele lui direct din America. Pot să citesc o carte în italiană pe care nu cred că aş fi citit-o în alte circumstanţe. Pot să mă uit la serialele care apar atunci când apar. Pot să merg cu trenul la nunta prietenului nostru drag. Pot să fac o mie de alte lucruri care mă ajută să uit măcar temporar că nu pot să le fac pe celelalte o mie.

*** Şi da, titlul mănăstire-ntr-un picior se vrea o glumă care să combine ideea de Sărbătoare religioasă a Iaşului cu faptul că momentan folosesc doar un picior. Sper că am reuşit să fiu mai funny decât Peter Griffin în ultimul episod din Family Guy.

Advertisement

7 comments

  1. Din păcate, eu n-am avut ce vedea, auzi sau face la Sărbătorile de anul ăsta. Prea multe prostii, prea multe făcute degeaba, doar ca să justifice banii cheltuiți. Prea puține interesante cu adevărat pentru tot publicul, prea multe axate doar pe un grup restrâns de indivizi. Sad

  2. da, e foarte captivanta. multumesc mult si eu sper sa ma fac bine cat mai curand. poate ne mai vedem pe messenger sa mai stam de vorba.

  3. imi dau seama ca e o traducere, dar din titlu pare destul de captivanta. Daca as sti ca am timp sa o citesc…
    ai grija de tine si sa te faci bine cat mai curand!

  4. Sunt geloasa pe tricoul cu Stewie, e mai frumos ca cel de la noi. Si nu compatimi sarbatorile ca asa ploua afara, de nu-ti vine sa scoti un deget afara. Insanatosire grabnica la picior si daca treci prin Iasi, spre nunta, sa dai un semn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.