Diverse

 • A apărut un episod nou din Grey’s Anatomy. Nu îmi mai place ca la început. Se complică foarte mult vieţile personajelor. Devine de-a dreptul obositor. Dar totuşi mă uit. În schimb Desperate Housewives este la fel de amuzant ca la început deşi vieţile personajelor de acolo se complică poate mai mult ca la Grey’s Anatomy.
 • Dacă tot suntem la capitolul doctori vă recomand să vă uitaţi la un film foarte frumos şi emoţionat despre adevărata vocaţie de doctor. Se cheamă Patch Adams şi e cu Robin Williams în rolul principal. Ca să citez pe cineva drag, cred că foarte puţini doctori au văzut filmul ăsta sau au măcar dorinţa de a fi ca personajul din el. Sau poate au avut-o la început şi au pierdut-o pe parcurs. Discuţia am avut-o aşteptând de prea mult timp să intru la consult. Oricum fie ca dai sau nu bani la doctori tot aştepţi în frig ore întregi şi tot cu grabă şi superficialitate eşti tratat. Dar asta nu ştiu dacă e în totalitate vina lor. Am aşteptat pe hol peste 40 de minute şi la clinică particulară. Dar măcar acolo era cald şi aveau o toaletă pe care chiar o puteai folosi.
 • N-am mai descoperit de multă vreme o melodie pe care să îmi vine să o ascult pe repeat. M-am săturat de cele vechi şi deşi ascult radio şi mă uit la posturile de muzică destul de des, nu reuşesc să mai reperez vreo melodie nouă din cauza căreia să mi se facă pielea de găină de emoţie.
 • M-aş uita la un film amuzant şi romantic, cu replici tăioase şi aproape imposibil de avut în realitate, un film care nu fie previzibil şi la care să nu-i ghicesc sfârşitul înainte să înceapă şi să nu anticipez mai mult sau mai puţin exact ce urmează să spună personajele în anumite situaţii. Să aibă toate calităţile de mai sus dar să fie şi profund, să aibă actori cunoscuţi şi decoruri frumoase. Any suggestions?
 • Aş citi o carte bună care să mă captiveze aşa mult încât să nu-mi mai vină să o las din mână pentru a mă uita la televizor. Citesc acum Gazda de Stephenie Meyer şi îmi place mult doar că uneori trebuie să o mai las din mână pentru că e aşa de groasă că mă dor mâinile să o ţin. De aceea nu v-o recomand dacă obişnuiţi să citiţi pe reprize în mijoace de transport în comun sau în săli de aşteptare. Nu de alta dar riscaţi să vă rupă corzile la geantă, sau să răniţi pe cineva cu ea din greşeală când vă ridicaţi să coborâţi. 😀
 • M-aş plimba prin Cărtureşti şi aş bea o ceaşcă de ceai acolo cu Laura discutând despre ce-am mai văzut, ce-am mai vrea să citim. Şi ca să nu par prea profund intelectuală, tânjesc şi după o ieşire la mall să ne uităm la haine frumoase şi să discutăm diverse nimicuri, poate chiar să ne uităm împreună la un film greţos de romantic.
Advertisement

11 comments

 1. Hey, voiam sa iti spun ca am vazut Patch Adams si este intradevar foarte emotionant si deosebit. In legatura cu alte filme, iti recomand cateva de Robin Williams, a jucat in filme deosebite: Dead poet society, Jack, Good Will Hunting, August Rush, The Bicentennial Man.. Apoi, mi-au placut mult 2 filme cu Will Smith: The Persuit of Happines si 7 pounds, un alt film foarte emotionant! Ar mai fi si “Bang, Bang you’re dead”, “Freedom Writers” si “The Ron Clark Story” – acestea 3 fiind despre niste profesori deosebiti!

  Sper sa iti placa filmele si te astept cu pareri despre cele care ti-au placut! O seara buna!

  • am vazut cateva dintre cele recomandate de tine si intr-adevar sunt deosebite. mai ales august rush, the pursuit of happyness si 7 pounds.

 2. Ohoo, daca tu crezi ca GAZDA e grea, pai atunci sa te uiti dupa o carte numita Jonathan Strange & Mr Norrell cand mai trece pe la Carturesti. E hardcover, mai mare decat Gazda, peste 800 de pagini… 😛

  Cat despre ce spunei in legatura cu filmele – nu cred ca mai exista vreun film care sa nu fie previzibil. In toate genurile. Romantic. Comedie. Thriller. Drama. Din primele 10-20 de minute stii deja cum o sa se termine, dar parca tot ai un dram de speranta ca o sa fie diferit. 😀

  • mai este un film cu un subiect asemanator si e mai nou. nu mai tin minte cum se cheama dar stiu ca cei care nu se puteau suporta si care se placeau pe mail erau vecini perete in perete. multumesc de recomandare, abia asteptam sa reactioneze cineva cu sugestii.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.