Taxi Non Stop

De ceva ani de când i-am descoperit mai bine (să tot fie vreo şapte – opt ani de-atunci), Trupa Taxi mi-a rămas la suflet. Asta nu înseamnă că îmi plac toate melodiile lor. Am şi eu o selecţie de preferinţe. Am căutat în Dex ce înseamnă exact să fii fan ca să îmi dau seama dacă încă mă mai pot încadra acolo dacă au şi melodii care nu sunt neapărat pe gustul meu. Eu zic că mă încadrez: FAN, fani s. m. (Livr.) Admirator entuziast, pasionat, al unei vedete, al unei mișcări artistice; simpatizant.

Când a apărut piesa Cele două cuvinte am fost super-mega-extra încântată. Mi-a plăcut totul la ea: versuri, linie melodică, interpretare, videoclip, varianta în limba engleză. Am primit CD-ul cadou de mărţişor de la soţul meu şi apoi l-am ascultat non-stop spre disperarea lui (asta nu înseamnă că lui nu îi plăcea ci doar că era prea mult). Am fost şi la concertul de lansare, a fost absolut minunat. Vineri la Vocea României (show-ul meu preferat la momentul de faţă) aproape că am sărit din pat când am văzut că e Dan Teodorescu acolo şi concurenţii lui Smiley cântă piesa mea favorită. Nu-mi venea să cred, şi Vocea României şi Taxi? Ce-am făcut să merit una ca asta?

Foarte recenta melodie Taxi, Non stop, are un videoclip foarte drăguţ. Melodia în schimb nu e dintre preferatele mele pentru că nu mi se pare că e foarte curgătoare (adică nu are rime peste tot ci e ca o poveste). Îmi place să mă uit la videoclip şi să ascult piesa însă nu cred că o să ascult piesa fără să mă uit şi la videoclip. Poate doar din când în când şi nu non stop ca pe Cele două cuvinte.

Ce mi se pare mie extraordinar este faptul ca trupa a reuşit să aducă în primul videoclip o grămadă de vedete masculine locale iar în al doilea o mulţime de vedete feminine locale. Lucru care mă face să cred că vedetelor le place Taxi. Super tare. Se poate şi o melodie pentru copii cu copiii vedetelor? Ar fi interesant.

Advertisement

2 comments

  1. cat mi-a placut momentul in care au cantat Dan Teodorescu si baietii lui Smiley! mi s-a parut cel mai reusit de pana acum, de la Vocea Romaniei. [ma refer la momentele din-afara concursului]

    e faina si piesa asta, si-mi place si videoclipul. mersi ca ai scris despre ea.:)

    • Daaaa, mi-a placut si mie foarte tare momentul baietilor de la Smiley cu Dan Teodorescu. Videoclipul la piesa noua imi place si mie. Piesa e ok dar nu e “din aia” (adica piesa de ascultat non stop pentru mine).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.