Tu ştii ce cumperi?

Aveam poftă de o ciocolată Milka cu cremă de iaurt şi căpşuni şi mi-am cumpărat una. Când am ajuns la birou am descoperit că era expirată. Cum am văzut asta? Nicidecum uitându-mă pe data de expirare ci pentru că am vrut să particip la un concurs de pe ea, concurs care avea ca dată limită de participare 31 decembrie 2010. Posibil ca acel concurs să mă fi salvat de o gravă intoxicaţie (într-un moment în care oricum stomacul meu era/este fragil).

Am vrut să cumpăr fasole păstăi şi dar m-am ales în schimb cu o pungă de mazăre. Abia acasă am observat.

Am vrut apă plată dar am luat o apă parţial decarbogazeificată care avea un gust înfiorător.

Am vrut tampoane normale dar am ajuns acasă cu o cutie de tampoane mini.

Ieri am vrut din nou ciocolată Milka cu cremă de iaurt şi căpşuni dar am luat una cu zmeură. Nici nu ştiam că există cu zmeură şi nu e la fel de bună ca cealaltă.

Cumpărăturile are not my thing dar cred că totuşi ar trebui să citesc mai des etichetele produselor şi să nu mă mai grăbesc atâta. Sfatul zilei: take your time to shop 😀

Advertisement

6 comments

 1. Eu ma pricep la cumparaturi. Citesc eticheta, ma uit la data de expirare, la gramaj, la pret si imediat se fac conexiunile in mintea mea: aia e mai buna, aia e mai avantajoasa. :)) Nu m-am ales niciodata cu produse alterate, din fericire.

 2. trebuia sa te intorci la magazin cu ciocolata expirata si sa ceri banii inapoi. eu sunt in general foarte atenta cu ce cumpar, citesc intotdeauna termenul de valabilitate, dar daca totusi imi scapa ceva si descopar acasa, revin la magazin cu produsul respectiv. si am primit, nu o data, banii inapoi. varianta cealalta ar fi sa ma duc la OPC si nimanui nu-i convine asta [nici un comerciant nu zice “du-te tu la OPC, eu nu-ti returnez banii!”].

  am mancat si eu ciocolata Milka cu zmeura, ai dreptate, nu e la fel de buna ca cea cu crema de iaurt si capsuni. incerc de mult sa scriu un post despre sortimentele Milka, dar tot aman, desi am fotografiat multe dintre ele.

  chiar daca nu prea le ai cu mersul la cumparaturi, mi-ar placea si la tine o categorie let’s shop. mai facem schimb de pareri.:)

  ah, era sa uit: intotdeauna sa ceri bonul cand cumperi ceva. este necesar daca vrei sa returnezi produse defecte sau expirate.

 3. Te inteleg complet! Tocmai am renuntat azi la “brinza” Danish White! Am vazut ca cca 20% din ea este pe baza de ulei de palmier…adica ce are de a face uleiul vegetal…si de palmier care practic este solid la temperaturi joase cu brinza, intreb eu? 😦
  Intradevar…trebuie sa citim etichetele altfel o sa suferim muuuuult

  • Eu am facut greseala sa citesc ingredientele de la parizer si de la crenvusti (hot dog-ul e printre preferatele mele) si m-am minunat de cate prostii contin (nu pricep cum de ceva atat de gustos contine ingrediente atat de gretoase). Incerc cu greu daca nu sa renunt, macar sa mai reduc din ele si sa mananc doar ca e pofta prea mare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.