Skip to content

Mult gonitul VH1

January 22, 2012

Acum ceva mai mult timp mă plângeam că au scos din grila de programe VH1 şi au băgat în loc GSP. Apoi o perioadă n-a mai fost GSP dar a fost VH1 (fără vreo legătură una cu alta). Acum au scos iar VH1 şi au băgat un post fantomă HIT Music Channel. Nu reuşesc să înteleg care-i ideea de tot scot postul ăsta (unde mai reuşeam şi eu să aud ceva muzică bună şi variată) şi bagă altceva în loc. Întreabă şi ei pe cineva înainte să facă asta? Care-o fi rostul să ai în grilă cinci posturi româneşti de muzică (care oricum dau aceeaşi şi aceeaşi muzică) dar să n-ai niciun post străin de muzică (excludem Mezzo că nu mă pasionează prea tare muzica clasică)?

3 Comments leave one →
 1. Mărgeluţa permalink
  February 1, 2012 11:01 am

  Trecuse ceva vreme de cand nu mai urmarisem un post romanesc de muzica, dar cand am incercat sa fac asta, toate difuzau aceeasi muzica si m-am plictisit repede. Asa ca am lasat-o balta. Mai caut pe youtube cate ceva sau ascult muzica pe care o am in calculator…cand am timp.

  • February 1, 2012 11:38 am

   Si eu ascult muzica din calculator dar imi placea tare VH1 ca mai auzeam melodii noi si mai imbunatateam playlistul meu.

 2. January 23, 2012 9:17 pm

  Si asta e motivul pentru care prefer sa ascult Magic Fm la pc. Pe asta nu mi-l poate lua nimeni cu forta si are si muzica buna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: