Masterbitch

Pornind de la premiza că participanţii de la Masterchef primesc un scenariu pe care trebuie să-l înveţe înainte de fiecare filmare, Andreea tot mi se pare un personaj dus la extrem. Pornind de la ideea că emisiunea/concursul/reality show-ul este de fapt un serial bine scris din timp şi li se spune exact când trebuie să vorbească, să gătească bine sau prost, când să bârjească, jignească, să înjure sau să se taie la deget, Andreea mi se pare de o exagerare de prost gust. Nici nu ştiu ce e mai rău: să fie ea aşa în viaţa reală sau să fie o făcătură care să prostească lumea de acasă.

În înţelepciunea ei din seara asta, iar şi-ar fi tăiat o mână pentru ceva. Nu cred că a reuşit să ţină socoteala mâinilor tăiate de când a început emisiunea. Nu mai are demult ce să-şi taie pentru aceste preparate, pentru aceşti zei ai artei culinare… Văd că începe şi Isaura să-i semene la comportament. Deci se pare că regizorilor nu li se pare suficientă o singură Andree în concurs.

Sper că Acasă tv stă cu ochii pe emisiune şi nu mai cheltuie bani pe casting pentru următoarele telenovele. Cel puţin pentru rolurile negative are de unde alege.

Vorba Andreei totuşi, “suntem aici să ne simtem bine” deci hai să ne bucurăm de emisiune cu bunele şi cu relele ei.

Later edit: Wow, Andreea a plâns pentru Isaura. Ha. Vorba lui Stewie Griffin, I forgot to laugh, except for that first HA.

Advertisement

15 comments

 1. Nu urmaresc emisiunea, dar am vazut cu totul intamplator titluri pe net despre aceasta Andreea. M-ai facut curioasa, cand se difuzeaza emisiunea, in ce zi si la ce ora? Am inteles ca e pe ProTV.

 2. Vai, ce rau imi pare acum ca nu ti-am dat linkul blogului fostei prietene a Andreei, era prietena ei cea mai buna inainte de Mastechef. Sa vezi acolo ce povesteste despre ea.

 3. :)) haioasa si potrivita denumirea postului!!! cat despre Andreea este exact genul de fimeie de prost gust. cum se poate ca pro tv-ul sa ridice un astfel de personaj??? nu vad ce ar putea publicul sa inteleaga de aici: ca daca esti mataita, blegutza, vorbesti mult si aiurea, barfitoare, ipocrita si (usor) imorala trebuie sa castigi in viata??? pacat, cu astfel de personaje si strategii protv-ul va pierde mult, nu va castiga nimic…suntem in criza, dar asta nu-nseamna ca ne-am prostit intr-atata incat sa placem o andree de-asta!!! (am scris andreea cu litere mici dar nu cred c-am gresit)

 4. macar nu sunt singurul care crede ca emisiunea este trasa de urechi.

  P.s dau la pariu ca andreea o sa ajunga in finala cu un motiv principal: acela de a enerva putintel telespectatorul,atat cat sa induca dependenta.

 5. Aoleu, deci eu pe ființa aia nu pot s-o sufăr!!! Cînd mai văd că scrie ”26 de ani, casnică” mă apucă boalele. Cine naiba e casnică la 26 de ani?!
  Mă mai uit la Masterchef cînd apuc mai mult pentru reacțiile bucătarilor, că restul e prea contrafăcut, vorba ta cu scenariile primite 🙂

  • Asa am zis si eu. Dar am fost surprisa sa fiu contrazisa agresiv …. adica ce mi se pare asa de denigrator sa fii casnica, e mai usor sa ai un job decat sa fii casnica. Nu combat asta insa nu comparam la nivel de “greutate” 😀

   • Eu, de exemplu, sînt în concediu de maternitate, dar nu m-aș prezenta casnică :)) Pentru că e doar o perioadă de crescut copilul. Nu sînt casnică per se… Revin cîndva la muncile cîmpului.

    Nu e nimic denigrator asta cu casnică, dar e cam ciudățel la 26 de ani să te prezinți așa. Bănuiesc că e și ea în concediu cu copilul 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.