A venit, a venit toamna

Sau cel puţin aşa scrie în calendar. Vremea de afară încă e de vară deşi se simte mirosul de toamnă care-mi place mie foarte mult. A trecut zăpuşeala şi s-a instalat o vreme perfectă (uşor răcoroasă seara şi dimineaţa). Tare mi-ar plăcea să stau acum să-mi scriu postarea afară într-o curte, bine instalată într-un fotoliu de exterior şi cu cafeaua aburind lângă mine. Dar destul despre vreme.

Recunosc faptul că cel mai tare îmi place toamna pentru că încep serialele şi emisiunile mele favorite (şi unele nu chiar favorite dar care merg deschise în fundal când mai faci şi altceva prin casă). Vedeta sezonului rămâne, bineînţeles, Vocea României al cărei start, de data asta, l-am ratat. Mi-a părut foarte rău însă n-am avut de ales, nu puteam să-mi dau demisia. Poate poate doar dacă era finala, zice soţul meu 😀 Glumim şi noi, evident. La X Factor m-am uitat câte puţin în partea a doua. A concurat cu primirea filmării de la nunta noastră şi a fost clar ce-am fost mai curioşi să vedem. A început şi Te cunosc de undeva însă recunosc că nici primul sezon nu m-a atras şi nici acum nu mă pasionează. Mi se pare o versiune ratată a vechii Ploi de stele prezentate de Cosmin Cernat la Tvr, dacă vă mai aduceţi aminte. E în pregătire şi Dansez pentru tine, o emisiune care, dincolo de momentele cu lacrimi, rămâne una de calitate. Sau cel puţin aşa mi se pare mie.

Dintre serialele pe care le urmăresc, am văzut deja primele două episoade din Parenthood. Încă mă străduiesc să conving câţiva părinţi să se uite la serialul ăsta. Însă am auzit că e mai greu să fii şi părinte şi să ai şi timp să te uiţi la seriale. Trebuie să arunc un ochi zilele astea pe TvBlog să văd ce seriale mai pot urmări, acum că s-au terminat nevestele disperate.

De ce-mi mai place toamna? Că începe şcoala şi eu nu trebuie să merg 😀 Da, da, poate sună ciudat dar îmi place mult mai mult la serviciu decât mi-a plăcut la şcoală. Că miroase a vinete şi a ardei şi a zacuscă atunci când mă plimb prin cartier. Că miroase a struguri şi a must şi că se fac tot felul de târguri îmbietoare ale recoltei. Că pare aerul mai proaspăt pentru că e mai rece. Pentru că-mi plac mai mult pantofii decât sandalele şi multe alte motive mici de fiecare zi.

În rest ce să mai spun, am primit card de membru pentru Clubul de carte All şi sunt foarte mândră de el, citesc o carte bună de Aurora Liiceanu – La Taifas. Am abandonat alte două cărţi pe care le citeam în paralel şi am ales să încep această a treia carte care mi s-a nimerit în mână . Poate o să vă şi povestesc despre ea după ce o termin. Am văzut Ice Age 4 (deşi nu le-am văzut pe primele trei). De fapt am văzut cam trei sferturi din Ice Age 4 că am adormit spre final. A fost drăguţ dar nu e genul meu de film/animaţie. Şi cam atât, deocamdată.

Advertisement

6 comments

  1. Am asteptat atat de mult toamna asta…dorind sa scap de canicula ucigatoare a verii. Si inca o mai astept, poate se indura sa vina si pe la noi, sunt ceva sperante in doua saptamani de acum incolo. Mie nu mi se pare ca s-a racorit, joi dimineata, la ora 7, am iesit din casa in haine de vara. Nicio clipa nu am simti nevoia unui sacou sau pulover. E foarte frustrant sa ai parte de ploi si racoare doar in vacanta intr-o alta tara unde se presupune ca mergi la mare, la plaja, la soare…

  2. Însă am auzit că e mai greu să fii şi părinte şi să ai şi timp să te uiţi la seriale.

    alt motiv sa nu faci copii! =))

  3. La Ice Age aţi fost la cinema? Cum e cartea doamnei Liiceanu, merită citită? Eu abia aştept de la Oana “50 shades of Grey” la cât de aclamata e.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.