Dilema nouă

Am deschis şi eu astăzi pagina Dilemei vechi să mai citesc una alta şi am constatat că este o Dilemă cu totul nouă, plină ochi de reclame. Sigur că trebuie să-şi hrănească şi ea dilemele din ceva dar totuşi, să nu pot să citesc un articol cum trebuie pentru că nu găsesc amărâtul acela de x cu care se închide de obicei o reclamă nedorită? Eram la articolul despre anxietate şi, în loc să mă liniştesc, m-am agitat pentru că nu reuşeam să scap de reclama din stânga. Lucru care încă mă enervează. Deşi am terminat de citit articolul. Mi se pare mie sau reclamele au început să acapareze site-urile de trebuie să cauţi articolele cu lumânarea? Probabil că e modul lor de a-şi face şi lor reclamă gen: te enervăm aşa de tare când ne citeşti pe  net încât dai fuga la chioşcul de jos şi ne cumperi ziarul. Probabil că a şi funcţionat. Mi s-a deschis şi mie apetitul să mai citesc o revistă/ziar pe hârtie şi nu doar în online. Dar asta de mâine.

Advertisement

3 comments

  1. dar de cumparat. cumperi dilema? te rog mult s-o faci, daca poti, ca sa ajutam publicatiile astea sa supravietuiasca. orice publicatie de calitate, de fapt.

  2. din pacate si blogurile preiau acest obicei. nici nu poti sa le accesezi daca nu apesi pe fereastra pe care scrie sa le dai like sau sa te abonezi. ceea ce este enervant!!!!!
    renunt sa mai citesc un astfel de blog.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.