Skip to content

Pseudo-dansez pentru MINE

November 18, 2012

Deşi am închis televizorul în momentul în care Bianca a început să ţipe la Carol că şi ea are probleme şi totuşi îşi rupe picioare pentru el şi pentru mama lui, am prins ieri la reluare momentul eliminării în care, pentru prima oară de când mă uit eu la Dansez pentru tine, am văzut o vedetă bucurându-se pe de faptul că a fost eliminată perechea din care face parte. Bianca a zâmbit larg în momentul în care s-au anunţat câştigătorii duelului şi a declarat că mulţumeşte Protv-ului pentru faptul că i-a împlinit un vis: acela de a participa la Dansez pentru tine. Prin urmare ăsta era de fapt scopul emisiunii: să împlinească visele vedetelor. Cum de nu m-am prins până acum. Eu credeam că ei sunt acolo ca să ajute la împlinirea viselor concurenţilor. Şi am aflat asta abia după o sută de emisiuni. Of of of. Îmi pare rău de Carol. A nimerit prost, nu a avut ocazia să-şi arate talentul iar experienţa lui unică s-a transformat într-una groaznică. Nu credeam că o să văd o vedetă şi mai jalnică de la Monica Gabor încoace dar uite că m-am înşelat. Ar fi frumos din partea Protv-ului să aleagă mai bine participanţii pe viitor. Dacă n-au talent, măcar bun simţ să aibă să se străduiască sau, dacă nu se poate şi nu se poate, să se retragă. Bianca a dansat pentru ea însăşi, n-am văzut până acum la acest concurs nicio vedetă mai rece şi mai insensibilă decât ea (i-or fi extirpat sufletul şi bunul-simţ în timpul operaţiilor estetice). Poate doar Monica Gabor o mai concurează. Nu asta e tema postării dar totuşi, ce-i cu buzele alea la Bianca? Sunt horror.

13 Comments leave one →
 1. renata permalink
  November 22, 2012 2:30 pm

  nu stiu daca asta-ti era intentia, dar m-ai facut sa rad. am prins si eu exact aceeasi faza si m-a pufnit rasul cand am auzit-o pe spalatura aia umana. eu cred sincer ca absolut toate vedetele care participa la dansez pt tine o fac si cu gandul ca dau o mana de ajutor propriului capital de imagine. numai ca, pe parcurs, unele chiar se implica in ceea ce fac, pun suflet, altele pozeaza ca si in viata de zi cu zi si mai sunt si unele care-si dau in petic. n-am urmarit decat prima editie si cate un dans pe ici, pe colo, dar sunt la curent. oricum, televiziunile poarta o mare parte din vina pentru toate mastile astea ambulante de la TV, ele si presa fac din rahat bici, cam asa…

  • November 22, 2012 8:15 pm

   Clar toate vedetele fac asta si pentru bani si pentru faima. Dar se vede vedeta care se implica si care sufera si care da ce e mai bun pentru caz si “vedeta” care doar pozeaza in loc sa miste si ea un picior sa danseze ca de asta se cheama “dansez pentru tine”.

 2. Ingrid permalink
  November 19, 2012 7:55 am

  Si eu cred ca a fost adusa in emisiune strict pentru audienta. Din pacate ea reprezinta un model pentru tineretul din ziua de astazi si are lipici si la publicul de gen masculin. Astia suntem.

  • November 19, 2012 7:06 pm

   Eu sincer nu cunosc nicio persoana de sex masculin care s-o considere pe Bianca atragatoare. E de plastic, nu are nimic feminim sau sexy in ea.

   • Ingrid permalink
    November 19, 2012 7:56 pm

    In cercul nostru de prieteni nu,dar cititorii fideli de cancan sau libertatea…

 3. mamica permalink
  November 18, 2012 9:08 pm

  Draga mea, eu nu am mai urmărit emisiunea de ceva timp decât la nivelul “cine-a mai fost eliminat?”, dar nu înțeleg ceva: ai spus ca Bianca a DANSAT???!!! Fiinta aceea bipeda nu a mai mișcat un sold din pădure la Băneasa!! Sau unde-o fi fost. Păcat de partener, intr-adevăr.
  Pe mine ProTv-ul si suratele sale m-au dezamăgit de mult. Știm cu toții cum se fac emisiunile si pe ce criterii se aleg invitații, dar felul in care o fac de un timp…parca prea ne prostesc pe fata! Personaje de genul Barbie-plastic girl, Bahmuteanu, Crudu sunt modelele pe care le au copiii mei la tv??? Prefer sa-l desființez si sa-i scot in parc, oriunde.

  • November 18, 2012 9:13 pm

   Am uitat ghilimelele de rigoare la “a dansat”. De asta am si scris in titlu “pseudo-dansez”. Da, e pacat mare ca se strica televiziunea. Cum zice Ileana Lucaciu in deschiderea biografiei lui Arsinel “pe actorii adevarati in vedem si ii aplaudam cand sunt pe scena pentru ca, din pacate, sticla magica din casa se apropie mai rar de ei. Pentru televiziuni, la moda sunt “vedetele” de carton.” Indraznesc sa spun ca Bianca face parte din vedetele de carton…reciclat…

   • mamica permalink
    November 19, 2012 11:07 pm

    Tocmai de aceea eu merg la teatru. Sunt piese si actori minunati la Comedie, la TNB!! Eu nu cred ca “astia suntem”, eu nu sunt așa. Prietenii mei nu sunt așa. Ușor, ușor vor dispărea “cartoanele” de la tv.

 4. luckyrock permalink
  November 18, 2012 8:50 pm

  normal ca vedetele danseaza pentru ele!
  altfel…. cine si-ar mai aminti de ele??:))))

  ProTV a invitat-o pe Bianca pentru un singur motiv: sa avem ce barfi.:))

  • November 18, 2012 8:51 pm

   Eu cred ca vedetele danseaza SI pentru ele. Sunt multe care par sincer impresionate de cauza pentru care lupta. Sau sunt eu naiva, nu stiu. Macar nu e totul asa de “pe fata” cum a fost la Bianca.

 5. November 18, 2012 8:43 pm

  Ce trist. Nu mă mai uit la emisiune de pe la sezonul al doilea, dar chiar la faze din-astea se ajunge? 😦

  • November 18, 2012 8:53 pm

   Eu n-am vazut primele sezoane. Ma uit de vreo 3 ani si nu constant. Da, la faze din astea se ajunge. N-am crezut c-o sa mai vad asa faze de la Monica Gabor incoace, cum am zis. Si ea tot cam pe principiul asta a fost…cearta cu partenerul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: