Pseudo-dansez pentru MINE

Deşi am închis televizorul în momentul în care Bianca a început să ţipe la Carol că şi ea are probleme şi totuşi îşi rupe picioare pentru el şi pentru mama lui, am prins ieri la reluare momentul eliminării în care, pentru prima oară de când mă uit eu la Dansez pentru tine, am văzut o vedetă bucurându-se pe de faptul că a fost eliminată perechea din care face parte. Bianca a zâmbit larg în momentul în care s-au anunţat câştigătorii duelului şi a declarat că mulţumeşte Protv-ului pentru faptul că i-a împlinit un vis: acela de a participa la Dansez pentru tine. Prin urmare ăsta era de fapt scopul emisiunii: să împlinească visele vedetelor. Cum de nu m-am prins până acum. Eu credeam că ei sunt acolo ca să ajute la împlinirea viselor concurenţilor. Şi am aflat asta abia după o sută de emisiuni. Of of of. Îmi pare rău de Carol. A nimerit prost, nu a avut ocazia să-şi arate talentul iar experienţa lui unică s-a transformat într-una groaznică. Nu credeam că o să văd o vedetă şi mai jalnică de la Monica Gabor încoace dar uite că m-am înşelat. Ar fi frumos din partea Protv-ului să aleagă mai bine participanţii pe viitor. Dacă n-au talent, măcar bun simţ să aibă să se străduiască sau, dacă nu se poate şi nu se poate, să se retragă. Bianca a dansat pentru ea însăşi, n-am văzut până acum la acest concurs nicio vedetă mai rece şi mai insensibilă decât ea (i-or fi extirpat sufletul şi bunul-simţ în timpul operaţiilor estetice). Poate doar Monica Gabor o mai concurează. Nu asta e tema postării dar totuşi, ce-i cu buzele alea la Bianca? Sunt horror.

Advertisement

13 comments

 1. nu stiu daca asta-ti era intentia, dar m-ai facut sa rad. am prins si eu exact aceeasi faza si m-a pufnit rasul cand am auzit-o pe spalatura aia umana. eu cred sincer ca absolut toate vedetele care participa la dansez pt tine o fac si cu gandul ca dau o mana de ajutor propriului capital de imagine. numai ca, pe parcurs, unele chiar se implica in ceea ce fac, pun suflet, altele pozeaza ca si in viata de zi cu zi si mai sunt si unele care-si dau in petic. n-am urmarit decat prima editie si cate un dans pe ici, pe colo, dar sunt la curent. oricum, televiziunile poarta o mare parte din vina pentru toate mastile astea ambulante de la TV, ele si presa fac din rahat bici, cam asa…

  • Clar toate vedetele fac asta si pentru bani si pentru faima. Dar se vede vedeta care se implica si care sufera si care da ce e mai bun pentru caz si “vedeta” care doar pozeaza in loc sa miste si ea un picior sa danseze ca de asta se cheama “dansez pentru tine”.

 2. Si eu cred ca a fost adusa in emisiune strict pentru audienta. Din pacate ea reprezinta un model pentru tineretul din ziua de astazi si are lipici si la publicul de gen masculin. Astia suntem.

 3. Draga mea, eu nu am mai urmărit emisiunea de ceva timp decât la nivelul “cine-a mai fost eliminat?”, dar nu înțeleg ceva: ai spus ca Bianca a DANSAT???!!! Fiinta aceea bipeda nu a mai mișcat un sold din pădure la Băneasa!! Sau unde-o fi fost. Păcat de partener, intr-adevăr.
  Pe mine ProTv-ul si suratele sale m-au dezamăgit de mult. Știm cu toții cum se fac emisiunile si pe ce criterii se aleg invitații, dar felul in care o fac de un timp…parca prea ne prostesc pe fata! Personaje de genul Barbie-plastic girl, Bahmuteanu, Crudu sunt modelele pe care le au copiii mei la tv??? Prefer sa-l desființez si sa-i scot in parc, oriunde.

  • Am uitat ghilimelele de rigoare la “a dansat”. De asta am si scris in titlu “pseudo-dansez”. Da, e pacat mare ca se strica televiziunea. Cum zice Ileana Lucaciu in deschiderea biografiei lui Arsinel “pe actorii adevarati in vedem si ii aplaudam cand sunt pe scena pentru ca, din pacate, sticla magica din casa se apropie mai rar de ei. Pentru televiziuni, la moda sunt “vedetele” de carton.” Indraznesc sa spun ca Bianca face parte din vedetele de carton…reciclat…

 4. normal ca vedetele danseaza pentru ele!
  altfel…. cine si-ar mai aminti de ele??:))))

  ProTV a invitat-o pe Bianca pentru un singur motiv: sa avem ce barfi.:))

  • Eu n-am vazut primele sezoane. Ma uit de vreo 3 ani si nu constant. Da, la faze din astea se ajunge. N-am crezut c-o sa mai vad asa faze de la Monica Gabor incoace, cum am zis. Si ea tot cam pe principiul asta a fost…cearta cu partenerul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.