Skip to content

A început Callatis

August 12, 2008

De aseară. Eu am aflat abia azi. Şi mă mai lăudam că ştiu tot ce mişcă în lumea festivalurilor. Îmi place Callatis pentru că am ocazia să revăd artişti români care îmi plac dar de care am mai uitat, descopăr melodii noi, îmi reamintesc melodii vechi. Îmi place că nu există o miză, un premiu, un trofeu. La Callatis toţi artiştii câştigă. Nu prea îmi place că nu este live în totalitate, se cântă peste bandă, se aude destul de artificial iar atunci când se încearcă naturaleţe sună destul de fals. Dar în rest e un festival pe gustul meu.

Later edit: Cum a putut Nico să se îmbrace cu pantalonii aceia oribili? Destul că atrăgea atenţia cu faptul că ţipa mai mult decât era cazul. Mie îmi place “Pe-o margine de lume” dar aş prefera să nu se mai chinuie atât de tare să ne arate ce voci bune au ci să ne arate ce melodie sensibilă este.

Later later edit: Nu-mi place că Andreea Bălan a dansat cu altcineva decât Petrişor. Dacă el nu putea să vină mai degrabă scotea partea de dans şi cânta în loc să facă playback-ul acela ruşinos. Keo a încercat să cânte live dar nu i-a ieşit aşa că după câteva secunde de melodie i-au dat şi lui drumul la bandă.

Advertisements
2 Comments leave one →
  1. mihaelafrunza permalink
    August 13, 2008 7:15 am

    🙂 deci nu numai eu am observat. pfiu

  2. Loredana permalink
    August 13, 2008 6:30 am

    :)) m-au infiorat si pe mine tipetele lui Nico . Iar pantalonii chiar erau oribili. Se straduieste prea mult femeia asta si chiar nu ar trebui. Sa cante si gata.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: