Experţii noştri

Astăzi colegii mei au reuşit performanţa (pe care ar reuşi ei să o atingă de fapt în fiecare zi, doar că nu am fost eu mereu într-o stare foarte bună) să mă facă să râd vreo zece minute fără să mă pot opri. Dacă acum două luni mă plângeam că eu nu o să am niciodată colegi simpatici şi amuzanţi şi sensibili care să îmi dea cadouri din suflet şi personalizate şi care să ţină la mine, se pare că m-am înşelat. Pornind de la o glumă de-a noastră de care eu aproape uitasem (dar de care ei nu), a ieşit ce vedeţi mai jos.

expertii-nostri

ol

Vă mulţumesc că aţi fost atenţi când am zis că îmi plac lucrurile “branduite”, că aţi fost atenţi că îmi plac lalelele şi chiar dacă nu e sezon de lalele şi mi-aţi luat trandafiri eu le-am observat pe punga de cadou, că aţi fost atenţi că îmi plac buburuzele doar că era mai greu de găsit o jucărie de pluş buburuză pe care să o poţi îmbrăca şi cu tricou. Şi fără să dau în sentimentalism vă mulţumesc că aţi fost alături de mine când … ştiţi voi când. De fapt tot timpul 🙂

Lated edit: Mi-a atras Alina atenţia pe bună dreptate că am spus nişte neadevăruri : de fapt nu uitasem de glumă iar performanţa  de care am vorbit reuşesc să o atingă zilnic. Are you happy now?

Advertisement

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.