It's nothing to be ashamed of

Astăzi vor fi două replici pentru simplul fapt că ieri am văzut două filme noi: Over Her Dead Body şi What Happens in Vegas.

We saw what you did in the shower last night and it’s nothing to be ashamed of … but we still saw

I’d rather do nothing and be happy than do something I don’t love

Aş fi putut să scriu o postare de vreo zece pagini cu replici amuzante din fiecare dar nu cred că le-ar fi citit nimeni (de fapt nu sunt aşa sigură că le citeşte cineva nici pe astea) însă am ales să le scriu pe cele pe care efectiv le-am reţinut până azi.

4 comments

  1. nu am de ce sa ma supar. iti multumesc pentru commenturi. o sa recomand carti si filme … cand o sa apuc si eu sa citesc/sa ma uit si o sa fiu impresionata de ceva. iti multumesc ca ma citesti

  2. Hey…de acum te citesc si eu 😛 … recomanda-mi filme, scrie replici… de multe ori astept si eu recomandari.
    De ex. cu Twilight: mi l-a recomandat o prietena care il vazuse cu sotul la cinema si m-a rugat sa-l iau de pe net, sa ma uit la el si sa i-l dau si ei…m-a asigurat c-o sa-mi placa mult… sincer, aveam ceva dubii, dar am stat pana la 1 noaptea sa-l vad pana la capat si apoi am cautat coloana sonor (mi-a placut mult lullaby-ul pe care il canta el la pian si nu m-am lasat pana nu l-am gasit), apoi am aflat si de carti si le-am citit in 4-5 zile, printre picaturi la munca si acasa pana noaptea tarziu…dar nu mi-a parut rau. Apoi zilele trecute mi-ai adus aminte de “A walk to rememeber”… super film, draguta carte.
    Hai ca am scris destul, puteam sa fac un post cu commentul meu :))…sper sa nu te superi, dar cand imi place ceva comentez mult…iar filmele si cartile imi plac la nebunie (unele)

  3. you’re my sister, normal ca ma citesti intotdeauna. stiu ca nu avem aceleasi gusturi, mi-ai zis candva ca ma uit numai la porcarii 😉 one forgives but never forgets 😉

  4. Eu te citesc intotdeauna 🙂 Ador replicile din filme si desi nu avem mereu aceleasi gusturi in materie de cinematografie, cateodata imi recomanzi un film cu adevarat bun la care ma uit fara tragere de inima si pe care il ador dupa aceea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.