So that we can feel something

Am multe filme preferate însă Crash este genul de film despre care nici nu îndrăznesc să vorbesc pentru că orice aş zice i-ar diminua valoarea. Mai bine vă uitaţi, în caz că nu aţi făcut-o deja. Ţin minte că mi-a plăcut atât de tare încât am creat o legătură (care nici acum nu îmi dau seama dacă există sau nu) cu o carte pe care trebuia să o prezint la un seminar la facultate a doua zi, numai că să pot să vorbesc despre el şi să îi conving şi pe alţii că merită văzut. Eu l-am văzut de trei ori şi m-aş mai uita şi acum cu aceeaşi emoţie. Există doar trei filme care până acum m-au marcat atât de puternic: Reign over me, Crash şi al treilea ….. în replica zilei de mâine.

It’s the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We’re always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something.

You think you know who you are … You have no idea

3 comments

  1. Paradox. Am auzit de filmul asta de la tine, dar tot din prezentarea ta stiam ce se intampla in unele momente de suspans (gen scena un copil este aproape impuscat…eu nici n-am clipit, stiam ce urma sa se intample 🙂 Paradox: n-am fost entuziasmata. Filmul nu a fost rau, citatele prezentate de tine sunt foarte frumoase. Pe cel scurt l-am remarcat si eu si prietena cu care m-am uitat la film. Singura poveste care intr-adevar m-a impresionat dupa, a fost cea cu politistul si cu morala ‘anti-rasism’. Povestea lui e chiar sinistra.
    Insa filmul care incepe cu B si se termina cu l, daca e cel la care ma gandesc, a fost super. Mi-a placut foarte, foarte mult (a fost asemanator ca idee, insa mi s-a parut mai…cuprinzator – si titlul sugereaza asta).
    Totusi mi-am notat citatul lung. Deci a avut si parti care mi-au placut 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.