Ba nu!

Citesc azi un articol în Evenimentul de Iaşi conform căruia femeile se gândesc mai mult la mâncare decât la sex. Şi evident, mă revolt. Este o minciună!

Potrivit unui studiu realizat de curînd în Marea Britanie, femeile petrec mult mai mult timp gîndindu‑se la mîncare decît la sex, relatează The Telegraph.

Cercetarea a fost comandată de compania internaţională Weight Watchers şi a scos la iveală că 58 la sută dintre femeile intervievate se gîndesc la sex de cel puţin zece ori pe zi, însă 70 la sută dintre ele au admis că au mai multe fantezii despre mîncare. Conform aceluiaşi studiu, aproximativ o treime dintre femeile din Marea Britanie sînt nemulţumite de greutatea lor, iar 53 la sută dintre cele care au participat la sondaj au recunoscut că se gîndesc de cel puţin zece ori în fiecare zi la kilogramele lor în plus sau în minus.

Normal că aşa le-a ieşit dacă au făcut studiul în Marea Britanie unde femeile sunt deosebit de grase (deci clar mănâncă de sparg) iar bărbaţii foarte urâţi (deci clar not very appealing for those women). Dacă l-ar fi făcut în România n-ar mai fi ieşit aşa. Eu personal aş putea renunţa oricând la mâncare …. 😉

Advertisement

2 comments

  1. Barbatii sunt foarte draguti in UK. 🙂
    Poate pur si simplu tin niste cure de slabire foarte frustrante.
    In fond daca as manca supa de varza zilnic…as dezvolta niste fantezii cu ciocolata deosebite.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.