Sms

De câteva luni încoace primesc foarte rar mesaje sau apeluri. Am o reală bucurie să văd pliculeţul acela pe telefon şi deschid cu entuziasm să văd de unde este. De obicei începe cu “tutunul dăunează grav sănătăţii” – reclamă la Pall Mall (de pe vremea când participam la concursurile lor) sau “îţi expiră oferta Orange Young în curând”, sau cu “trimite sms la nu ştiu ce număr cu nu ştiu ce tarif să intri în nu ştiu ce competiţie pentru nu ştiu ce mare premiu”. Foarte rar sunt mesaje chiar de la persoane, lucru care nu face decât să mă întristeze. Înainte stăteam cu telefonu lângă mine şi când făceam baie, acum îl uit în geantă ore întregi.

Azi eram (încă sunt) nervoasă că am stat 40 de minute in staţie în ploaie şi vânt de nu mai ştiu ce-i cu mine (îmi venea să mă aşez într-o baltă şi să plâng de nervi). Îmi fac un vin fiert (deşi aş avea chef să beau ceva mai tare). Şi mă întorc în cameră. Surpriză: plicuţelul pe telefon. Următorul mesaj:

Bună. Suntem formaţia SOUNDCHECK din Iaşi şi azi cântăm la Eurovision pentru tine. Urmăreşte-ne la Tvr1 şi votează-ne! Sms cu nr. 5 la 1261 între 21.40 şi 22.00

Acuma sunt curioasă de unde au ei o bază de date cu numerele de telefon ale pasionaţilor de Eurovision (de fapt de concursuri unde se cântă?). Poate o să votez. Mi s-a părut haios.

Acum ştiţi ce-ar fi şi mai haios? Să fiţi drăguţi să-mi mai trimiteţi şi mie câte un sms din când în când … aşa … ca să nu moară telefonul meu de singurătate.

Advertisement

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.