Curăţenia de primăvară

Am aruncat haine pe care nu le voi mai purta niciodată (deşi am rămas cu destul de puţine, nu avea rost să le ţin doar ca să ocupe spaţiul din şifonier degeaba). Am făcut curăţenie în cameră (deşi.. nu că m-aş lăuda sau ceva dar la mine cam tot timpul e curat în cameră; mi s-a spus că arată nelocuită [asta pentru că am mai făcut o dată curăţenia de toamnă şi am pus într-o cutie multe lucruri care o făceau să fie mai locuită]).

Am şters din lista de messenger oameni cu care nu vorbesc niciodată (nu am nimic personal cu nimeni doar că nu are niciun rost având în vedere că nu avem absolut nimic în comun şi e clar nu este o legătură pe care nu o vom mai relua). Am şters din hi5 oameni care nu-mi sunt nici măcar pe aproape prieteni şi nici măcar cunoştinţe îndepărtate. Am şters din calculator muzică pe care nu o  voi asculta niciodată şi filme/seriale la care nu mă voi mai uita niciodată.

Şi nu în ultimul rând am încercat să şterg din minte şi din suflet griji, sentimente, presupuneri, ezitări, factori de stres, greşeli, regrete, supărări, frustrări, nervi. Ar fi frumos dacă aş reuşi la fel de uşor cum am reuşit cu toate celelalte însă este un început. Nu mă mint singură, ştiu că faptul că am apăsat un delete imaginar nu mă va ajuta să trec peste toate însă după cum am spus…. este un început.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.