Ce-am mai făcut azi

Am senzaţia că ziua asta a început de fapt ieri pentru că nu-mi mai aduc aminte exact momentul în care am dormit între cele două zile. E drept că m-am culcat foarte târziu însă nu am reuşit să mă odihnesc aşa cum trebuia, motiv pentru care m-am trezit atât de adormită de aş fi băut o oală plină cu cafea şi apoi mi-aş mai fi turnat o ceaşcă. Am fost la serviciu, am primit cadou un pitic simpatic de la şefa mea şi o buburuză de la Amala (pe care o primisem de fapt ieri dar dacă eu nu am simţit că a existat o noapte între cele două zile e ca şi cum aş fi primit-o azi). Nu povestesc de ziua mea de la serviciu deşi ar ieşi o carte de comedie (neagră) destul de consistentă dacă m-aş apuca să scriu. A fost ziua Amalei (La mulţi ani din nou pe această cale).

pitic-si-buburuza

Pe la şase jumate m-am văzut cu Andreea. Am făcut un tur al oraşului cu ea de vreo trei ore şi jumătate. Am mâncat la Mall. Am intrat la librăria frumoasă de la etajul doi din Mall şi am vorbit cu Sorin (care este fost coleg de liceu si care lucrează acolo) şi am văzut că New Moon şi Twilight erau la loc de cinste în toată librăria şi apoi m-am apucat să vorbesc şi cu colega lui de serviciu despre cărţi şi a fost mişto (parcă eram o vedetă, le-am propus să vin să fac reclamă şi să dau autografe). M-am întâlnit la librărie şi cu Irina şi Alma pe care nu le-am mai văzut de foarte multă vreme.

Am ieşit de la Mall şi m-a plimbat Andreea prin oraş. A fost foarte frumos şi relaxant să stăm de vorbă (i-am şi zis la plecare că e unul dintre oamenii aceea la care când vine momentul să-i spun “pa” îmi vine să-i zic de fapt “take me home with you, I can sleep in a drawer”). Am fost dincolo de Agronomie şi apoi şi dincolo de Bucium. Am vorbit mult şi m-am relaxat deşi am ajuns acasă în jur de ora zece.

Mă simt foarte obosită însă a fost o zi (cu defectele de rigoare) în care deşi îmi venea să mă aşez oriunde să mă culc, am mai şi avut motive de râs, lucru care m-a ajutat să-mi mai revin puţin. Deşi ar trebui să sar direct în pat acum n-o să fac asta, tocmai pentru că sincer nu am chef să vină ziua de mâine atât de repede. O să mai stau puţin să mai schimb o vorbă două cu câte cineva. Mă doare gâtul de cât am vorbit azi însă degetele sunt chiar ok, pot să mai scriu.

Noapte bună/Bună dimineaţa. Le mai confund uneori.

Advertisement

4 comments

  1. Piticul tau e foarte simpatic si mi-a adus aminte de baba mea de plush care nu are sot 😀 Sa il aduci sa ii aline si ei batranetile…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.