Confessions of a Shopaholic

Am stat aseară trează toată noaptea de parcă era Revelionul (de fapt de Revelion m-am culcat mai devreme de atât). Nu am fost în nicăieri la dans deşi poate aş cam fi avut chef. La doişpe noaptea (de fapt înainte de doişpte ca să nu fie duminică) spălam nişte chestii. Apoi mi-am făcut curat în şifonier (lucru care s-a prelungit până pe la vreo unu). La două mi s-a închis laptopul şi nu vroia să se mai deschidă şi m-am speriat că s-a stricat (deşi cred că era suprasolicitat săracul de când îl ţineam deschis). La două şi ceva s-a deschis şi am început să vorbesc cu un prieten pe messenger. La trei am văzut că a apărut filmul Confessions of a Shopaholic, l-am cumpărat şi am început să mă uit la el, mâncând sfinţi (că deja îmi era foame ca de mic dejun).

Ţin minte când a apărut seria de cărţi ce mult mi-au plăcut. Le-am citit pe toate. Cel mai tare mi-a plăcut aia cu la cumpărături cu sora mea (deşi cred că am mai zis asta cândva într-o postare) dar toate sunt amuzante.

Filmul este foarte simpatic, îmi place de actriţa care o joacă pe Becky. Nu e un film din ăla pe care să-l ţii minte toată viaţa sau care să te marcheze cu ceva anume însă pentru o duminică după-amiază în care te plictiseşti şi nu ştii ce să faci este perfect.

Advertisement

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.