Drag mi-e jocul românesc dar nu ştiu cum să-l pornesc

Plănuim cu Alina de o săptămână trei zile de distracţie – joi, vineri, sâmbătă (joi şi vineri în 4Fun şi sâmbătă în altă parte). Joi a căzut că am avut ceva urgent de făcut 😦 Era cât pe ce să cadă şi vineri pentru că eram foarte obosită. Dar am zis că să mergem totuşi deşi de când am ajuns acolo îmi venea să mă aşez pe mochetă să mă culc şi nu cred că m-aş fi trezit nici dacă ar fi dansat cineva o săltăreaţă peste mine.

Cu toate astea m-am chinuit şi eu să mă simt bine şi să dansez. Vorba vine dansez pentru că recunosc în mod public HABAR NU AM SĂ DANSEZ MUZICĂ POPULARĂ. Nu cred că era nevoie să recunosc în mod public pentru că s-a văzut aseară 😀 Unii au fost mai ironici şi mi-au zis că acuşi mă mărit şi nu ştiu să joc iar alţii au zis că mai am până mă mărit şi nu-mi trebuie (ironizându-mă poate din alte motive, nu ştiu sigur).

Se oferă cineva să-mi dea lecţii de dans? Să ştii Alina că mă aştept ca tu să te oferi prima.

Vinerea în 4 Fun cântă un tip foarte talentat. Merită să mergeţi numai să-l auziţi pe el. Pentru că m-am lămurit cu dansatul, am stat pur şi simplu pe canapea şi l-am ascultat fascinată. Acum ştiu şi ce fac vinerea viitoare.

Off topic: La mulţi ani, Cosmin.

Advertisement

3 comments

  1. Un vals lent, un vals vienez, un tango sau cha-cha-cha poate, dar populara nu, sunt la fel de hopeless.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.