Bitchy

Tocmai am fost să dau o tură cu bicicleta (sau cum îmi place mie să-i spun “bitchycletă”). E frumoasă senzaţia … te bucuri că faci mişcare, bate vântul în plete şi chestii de genul. Mai rău e când e strâmt trotuarul (aşa se spune când nu ştii să întorci calumea) sau când latră câinii după tine şi rişti să te sperii şi să cazi cu prima ocazie. Ar mai fi frumos dacă n-ar fi nici golanii de cartier care … (vă cam închipuiţi ce propuneri fac şi cu ce limbaj).

Ar mai fi frumos dacă ai şti să urci şi să coborî trotuarul fără să te dai jos de pe bitchy sau măcar să nu fie trotuarul aşa de înalt şi să aibă totuşi locuri prin care să poţi trece. Socotind timpul în care cari bicicleta pe scări şi cel în care ţi-o scapi peste picioare şi îţi faci vânătăi şi înjuri ca un birjar în postul mare şi cel în care te chinui să deschizi uşa la subsol şi îţi scapi ditamai lacătul peste degete şi iar înjuri … ies cam douăzeci de minute pline de “dat cu bitchy” din ora aia toată pe care ţi-ai alocat-o pentru activităţi recreativ-sportive.

Să privim partea bună a lucrurilor: merg mai bine pe bicicletă decât ştiu să patinez. Anyway, deşi nu pare, it was fun.

**Colecţia mea de buburuze s-a mai mărit cu un minunat magnet de frigider de la Laura (fosta mea colegă de liceu şi facultate). Mulţumiri.

*** În caz că te întrebi, Alexa, această postare nu are un substrat 😀

Advertisement

5 comments

  1. Mie imi plac postarile care te lasa sa intelegi ce vrei din ceea ce scrie fiecare. De ex, la postul anterior, eu una m-a gandit la o chestie dupa care m-am ghidat o perioada: de ce sa ma intreb “cum ar fi daca…” in loc sa ma bucur ca s-a intamplat, chiar daca nu s-a terminat asa cum mi-am dorit.
    Ce zici de logica mea 😉 ?

  2. :)) asa ma gandeam si eu, ca nu-l vedeam (substratul), desi am citit printre randuri, doar ca de data asta nu ai mai scris printre ele 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.