Eu de ce am blog?

Am fost întrebată de mai multe ori de ce am blog şi nu ştiu dacă am reuşit să explic exact de ce-l am. Îmi place să scriu şi ştiu că ştiu că şi oamenilor care intră la mine pe blog le place ceea ce pot citi. Cred că am mai spus şi cu altă ocazie că îmi doresc să scriu o carte. Deşi ştiu că o carte va ajunge mult mai greu la cititori decât ajung postările online. Poate totuşi cândva cineva îmi va scoate o carte din postările de pe blog aşa cum lui Carrie Bradshaw din Sex and the City i-au scos o carte din editoriale. Da, ştiu, e film. Da, ştiu, nici nu se compara… Dar totuşi.

Până una alta vă las cu două citate tot din Cella Serghi. Sunt despre scris, evident 😉

Eu trebuie să scriu, orice s-ar întâmpla. Nu trebuie să trec prin viaţă fără să las o urmă, o lacrimă, o tresărire din câte am avut pentru tot ce mi s-a părut frumos şi bun… Trebuie să las în urma mea ceva care să-mi semene cât de puţin, aşa cum trece uneori pe fruntea unui copil o umbră care aminteşte cum cădea mama pe gânduri.

Izbuteşti prin fapte mărunte, lipsite aparent de însemnătate, dar colorate, grele de semnificaţie.

Advertisement

6 comments

  1. Ai blog pentru ca ne impartasesti trairi, sperante, regrete, ne faci curiosi in legatura cu o carte sau un film sau radem impreuna la fazele din Family Guy. Sunt unele postari ale tale unde stam cateva momente sa ne gandim, ca poate nu este chiar asa cum ne-am inchipuit si tu ne “deschizi” ochii si apoi zambim 🙂 ! Le ador pe cele cu substart :d !!!
    Si asta doar din povestirile tale 😛 si ne face placere sa le citim!

  2. iti mai dau eu un motiv: pentru ca in felul asta cunosti oameni pe care nu ai prea fi avut cum altfel. creezi legaturi, impartasesti experiente si zambesti mai mult.

  3. Sincer eu ma intreb in fiecare zi de ce scriu, ce anume sa scriu si mai mult de atat daca o sa am si eu sansa sa scriu o carte.Nu de alta dar asta e visul meu.Daca o sa se intample oky daca nu nu.macar copii mei (zci eu o sa citeasca ceea ce simteam eu la varste destul de fragede)
    te pup Bianca

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.