Parte de carte

Mâine începe cel mai mare Târg de Carte care se organizează la Iaşi. Ţine până duminică şi are loc la Sala Polivalentă (unde se ţin de obicei Târgurile de haine unde nu-mi găsesc niciodată nimic). O să mă găsiţi acolo cam în fiecare zi 😀 Probabil că acolo îmi voi cheltui jumătate de salariu şi nu-mi va părea rău. Recunosc că în ultima perioadă n-am citit decât vreo două cărţi. Până şi mama a observat asta şi m-a întrebat într-o zi “dar n-ai mai terminat cartea asta?” (o carte care era mereu pe pat la mine). Dar cu siguranţă o să profit de târg să-mi reînnoiesc biblioteca. Le citesc eu odată şi odată 😛

Later edit: la întrebarea “aşa scurt azi?” pe care am primit-o voi răspunde: va fi mai lung după ce voi merge la târg şi voi avea parte de carte 😉

Şi mai later edit: Găsiţi aici programul complet al târgului.

Later (după ce am dat o raită pe la târg) edit: Am aflat dintr-un catalog că ne-au mai apărut nişte traduceri. Super.

tithe-si-starcross

dear-john

Advertisement

8 comments

 1. Da, si eu pot spune ca am fost putin dezamagita de noile aparitii si de sala (nu e atmosfera cu care m-am obisnuit de la Palat sau chiar din Sala Pasilor Pierduti de la Universitate). Cand am tradus-o, coperta la Jertfa (Tithe in engleza) nu era asa insa sunt total de acord cu tine ca arata super. Cat despre continut…. momentan nu imi dau cu parerea pentru ca astept cu nerabdare ce recenzie o sa ii faci tu si apoi voi spune si ce cred eu ;).

 2. Am trecut si eu pe la targ si… plictiseala. Carti noi nu au, cataloagele sunt din 2008 (doar la RAO e ceva mai nou)… sala aiurea, tot la Palat era mai fain.
  Coperta de la JERTFA arata BESTIAL! Nu stiu daca a fost luata prin copyright. E posibil sa o fi creat cei de la editura.
  Oricum, sper ca si cartea sa fie la fel de bestiala. Trebuie sa apara zilele astea din cate am inteles.

 3. Multumesc frumos ca mi-ati spus.Daca nu o gasesc in librarie in Cluj o comand.Sper sa imi placa la fel de mult ca si filmul.
  Bianca

 4. La targ o sa aiba lansare si Oana Stoica Mujea, autoarea aia de fantasy romanesc de care iti ziceam. Poate te duci s-o vezi, sunt curioasa cum arata o Stephenie Meyer romanca 😀

 5. Cartea “A Walk to Remember” a fost tradusa la editura Rao, sigur se mai gaseste pe undeva. Nu stiu daca sau cand este/a fost la Cluj, ai putea sa incerci sa cauti pe net. Cat despre alte recomandari… o sa revin cu detalii daca o sa imi faca ceva cu ochiul la targ. Si mai mult ca sigur ca o sa imi faca 😉

 6. Mi-ar placea sa ne spui ce carti iti plac si poate asa imi cumpar si eu cate una.As mai dori sa imi spui cand o sa fie si la Cluj(asta daca nu a fost)si inca o ultima intrebare:am citit ca exista cartea A Walk to Remember dar as dori sa-mi spui daca e tradusa pentru ca filmul l-am vazut dar de carte nu stiam.
  De cheltuit salariul pe carti:sincer e pentru prima data cand fac asta:in sensul ca cum am aflat ca exista carti:twilight si restul a doua zi cumparam.Altfel cred ca nu o faceam.
  Te pup Bianca

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.