Update (Sau ce mai e nou)

Vineri

Am fost la lansarea cărţii Războiul Reginelor de Oana Stoica Mujea. Mi-a părut bine că am cunoscut-o şi cred că şi ei la fel deşi a fost aşa mai pe fugă. Vreau să o felicit pentru ce a reuşit să facă şi anticipat pentru ce sunt convinsă că va mai face. Avem şi noi nevoie ca autorii români tineri şi talentaţi să fie luaţi în seamă, citiţi şi cumpăraţi. Eu personal m-am săturat ca toată literatura română nouă să se învârtă în jurul Comunismului. Deci Oana, îţi mulţumim că ne oferi… altceva.

Tot aici m-a zărit şi Shauki, care are un blog minunat cu şi despre cărţi. Îmi pare tare rău că nu am avut ocazia să-l cunosc însă Iaşul ăsta nu e chiar atât de mare, ne descurcăm noi să ne mai întâlnim cumva. Profit de postarea asta să îi spun că-l admir pentru tot ceea ce face şi-l citesc cu drag mereu.

Sâmbătă

Am fost la teatru. Aş spune că mi-a plăcut, că a fost interesant şi foarte, foarte educativ însă nu sunt “in my deep mood” astăzi aşa că o să spun că din punctul meu de vedere “it sucked”. Alina poate să confirme 😀 Nu îmi pare rău că am fost, am mai şi râs pe alocuri, a fost o experienţă drăguţă însă la finalul ei nu pot să spun decât “theatre – checked; hai să vedem ce alte activităţi mai am pe listă.”

Duminică

Băut cafea cu Alina în Copou. Voi ieşi cu bicicleta ca să fac puţină mişcare şi să mă bucur de vremea minunată de afară. Apoi voi merge la Avant-garde unde particip pentru prima dată la Schimb de Cărţi. Nu m-am hotărât încă ce carte o să duc însă mai am ceva timp.

Later edit: Nu mai ajung la Schimb de cărţi… nu sunt în starea mea de socializat… I’d rather be alone with my thoughts. În fine… cât de alone poţi fi cu bicicleta prin oraş :))

Uof, mâine iar e luni.

Advertisement

4 comments

  1. ahh, pacat ca nu ai mai fost la SdC. mie imi place tare mult! (eu merg in buc) – sa o iei si pe Alina data viitoare. 🙂

  2. mi-ar face si mie mare placere. tinem legatura 🙂 sigur o sa ne placa 😉 am eu un sentimet… desi inca n-am avut timp sa citesc.

  3. Mihaela, daca stiam din timp ca Laura are o sora in Iasi, as fi facut cumva sa ne vedem putin mai mult 🙂 Lasa, vom mai avea o lansare la Iasi, atunci poate iesim la o cafea ca oamenii 😀 Multumesc pentru incredere, acum sa vad cat o sa va placa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.