Pe sărite

Sunt unele cărţi/filme/seriale pe care le citesc/văd/urmăresc pentru ceva anume din ele şi sar peste părţile care nu mă interesează deloc sau foarte puţin. E ca şi cum te-ai uita la un film erotic cu acţiune doar ca dai direct la fazele care te interesează (cele cu acţiune… EVIDENT).

Zilele astea am citit o carte interesantă. Se cheamă Lună plină de Kelley Armstrong, a scris Laura la un moment dat despre ea pe blog. Eu nu prea mă dau în vânt după cărţi fantastice, le prefer pe cele mai reale dar cartea asta chiar mi-a plăcut. Nu am sărit propriu-zis peste fazele care nu mă interesau ci le-am citit doar că nu cu foarte mare interes. Cel mai mult mi-a plăcut să urmăresc cum evoluează povestea de dragoste dintre personajele principale şi momentele lor de pasiune destul de explicit descrise 😀

Îmi place să mai iau câte-o carte pe care am citit-o mai demult şi să sar direct la pasajele care mă interesează. La fel fac si cu filmele şi serialele. Aici am avantajul youtube că pot să caut direct în cazul în care este o fază mai cunoscută. Păcat că în ultima perioadă se găsesc mai greu din cauza copyright-ului. Mai fac asta şi la unele melodii. Sar direct la refren sau la strofa care îmi place mult şi mi-ar plăcea să fie piesa compusă doar din refrenuri. Deşi cred că m-aş plictisi de ea mai repede. Ţin minte pe vremea casetofonului cât mă mai chinuiam să derulez sau să înregistrez de la radio.

Sunt convinsă că şi voi îmi citiţi blogul pe sărite … în funcţie de ce vă interesează la momentul respectiv 😛

Advertisement

3 comments

  1. Neah, nu-l citesc pe sarite. It’s cute, but it’s WROOOONG 😛

    Foarte dragalase emoticoane, mult mai dragalase decat urateniile pe care ti le ofera wordpress-ul by default 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.