Dacă e vară … se cântă

Nu mi-a plăcut niciodată vara pentru că nu suport canicula. Am preferat mereu primăvara sau chiar iarna pentru că sunt un mare fan al zăpezii. Să zicem că tolerez acest anotimp în măsura în care există festivalurile de muzică pe care eu le urmăresc de mică şi nu le pierd în niciun an.

Mâine are loc ultima preselecţie pentru Cerbul de Aur şi trebuie să spun că nu mă încântă lista de participanţi. Sunt cam aceiaşi care participă la Mamaia sau la preselecţia naţională Eurovision. Pe unii dintre ei îi mai ştiţi, aveţi aici lista lor completă precum şi alte detalii.

Am văzut că participă şi trupa Soundcheck şi bineînţeles că îmi doresc să ia preselecţia pentru simplul motiv subiectiv că sunt ieşeni. Eu personal cred că sunt talentaţi şi merită să fie încurajaţi şi promovaţi într-un concurs de asemenea anvergură cum este Cerbul de Aur. În cazul în care nu o confund, Cristina-Gabriela, solista lor, a participat şi la un sezon din Megastar şi a învăţat la unul dintre cele mai bune licee din Iaşi (la care absolut întâmplător am învăţat şi eu). Am descoperit că are şi blog, un blog foarte drăguţ pentru cei doar douăzeci de ani pe care îi are.

În afară de Soundcheck să zicem că ar mai fi Tabassco o trupă care să merite să intre în finală. În rest… nu mă pronunţ pentru că oricum nu i-am auzit pe toţi. Oricum festivalul este la începutul lui septembrie. Mai este Mamaia în august.

Am mai menţionat faptul că nu suport deloc căldura asta?

Advertisement

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.