Publicitate

În general îmi place să mă uit la reclame pentru că aşa aflu ce lucruri noi de care nu am nevoie au mai apărut şi pe care totuşi o să le cumpăr să le încerc 😀 Cele la mâncare îmi fac poftă şi sigur cumpăr… să văd cum e.

Pentru mine contează şi reclama … cât de apetisant prezintă produsul respectiv (fie el de mâncare sau nu). Am observat în ultima perioadă numai reclame neinspirate sau făcute în mare grabă, reclame pe care le dau mai des decât pot eu suporta. Programele cu muzică au devenit programe cu reclame care mai dau şi muzică uneori în loc să fie invers.

Ştiţi reclamele acelea la pufuleţi Gusto? Sunt două: una cu un tip cu cap de câine şi una cu un tip care şi-a rupt capul şi corpul îi cade pe geam şi apoi capul lui cere un pufulete de la prietenul lui. Mi se par îngrozitoare. Mi-e o poftă de pufuleţi din aia dar nu cumpăr din principiu, pentru că dacă aş cumpăra atunci reclama aia oribilă şi-a atins scopul. Totuşi… prin faptul că scriu pe blog despre asta şi eventual voi cumpăra şi pufuleţi din ăia să văd cum sunt cred că reclama aşa neinspirată cum e, şi-a făcut treaba. Prin urmare o reclamă nu trebuie să îţi placă sau nu ci trebuie să te facă să ţii minte produsul şi să vorbeşti despre el, fie că spui că te scoate din minţi fie că spui că ţi s-a părut foarte deşteaptă. Nu am ajuns eu la concluzia asta ci este un secret mărturisit de un expert în publicitate.

Presimt că azi voi mânca pufuleţi Gusto 😛

Advertisement

5 comments

  1. si cand te gandesti ca eu am pufuleti Gusto in dulapior…ramane de vazut doar daca alex e dispus sa-i imparta cu mine chiar acum! cat despre reclama, mie imi place reclama ta, nu are rost sa ma uit la celelalte.

    • inseamna ca tu esti publicul tinta. n-am mancat pufuleti azi. n-am gasit la chioscurile de pe aici 😦

  2. HAHAAH!!! Mie imi place reclama la Schweppes, cea cu catelul. E funny. Pe asta mi-o amintesc acum deoarece nu m-am mai uitat la tv in ultimul timp.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.