Locul MEU

Începusem să scriu o postare despre cum mi-am găsit eu locul şi cum mă simt mai acasă ca oricând din toate punctele de vedere şi mi-am amintit de o postare nu foarte veche de-a lui Ines care mi-a plăcut mult şi în care la momentul respectiv mi-am dorit să mă regăsesc.

Un job nou înseamnă de obicei disconfortul de a te afla într-un colectiv în care nu ştii dacă vei reuşi să te integrezi, înseamnă să nu ştii exact ce şi cum să faci, înseamnă emoţia de a face totul bine ca să nu dezamăgeşti pe cei care s-au bazat pe tine şi ţi-au oferit o şansă la care poate nici nu sperai. Însă atunci când îţi găseşti locul, disconfortul nu există şi din prima zi eşti primit ca făcând parte din echipă de o veşnicie, chiar dacă nu ştii ce şi cum să faci, înveţi, iar pe oamenii care s-au bazat pe tine nu ai cum să îi dezamăgeşti pentru că îţi place atât de mult ceea ce faci încât nu ai cum să dai greş.

Jobul pe care-l am acum este identic cu jobul pe care mi l-am imaginat atunci când am făcut consiliere în carieră pentru a şti mai bine ce mi se potriveşte. Poate că e doar entuziasmul de început, entuziasm care va dispărea puţin câte puţin odată cu problemele şi stresul de fiecare zi însă asta nu mă împiedică să mă bucur de sentimentul extrem de plăcut pe care-l trăiesc acum.

Va urma … Poze cu Ilaiza la birou 😀

Advertisement

5 comments

 1. Buna Miha,

  Felicitari pentru postul asta pozitiv si plin de elanul unui nou inceput… imi doresc sa nu fie doar la inceput, ci sa se materializeze in starea ta de vesnicie…
  Ma bucur ca gasesti placeri in mersul cu metroul si ca desi ai inceput sa scrii aglomerat si in viteza ca bucurestenii, tu esti fit for your life.
  Keep it up!

 2. Fericita mica ce esti tu. Spor la treaba sper ca provocarile aduse de noul job sa fie pe masura asteptarilor si sa privesti totul ca pe o provocare ce-ti poate provoca entuziasmul zilnic de care ai nevoie sa poti trece peste provacarile aparute :P….

 3. felicitari! si eu imi doresc tare mult sa-mi gasesc locul dpdv profesional, de ceva vreme chiar. asa ca inteleg tare bine cat de important e pt tine sa te simti astfel. multa bafta si sa ne tii la curent!

 4. 😀 😀 😀

  Sa stii ca, daca ala chiar este locul tau, entuziasmul o sa-si gaseasca putere sa ramana constant, chiar si atunci cand o sa dai peste oboseala, nervi, stres si alte obstacole din astea.

  Multa bafta in locul tau! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.