Cadou în plic

În general cadourile pe care le primeşti în plic conţin fie bani fie o felicitarea haioasă. Anul acesta de Saint Miha am primit de la colegii de serviciu un cadou în plic şi când l-am văzut am presupus că au pus o felicitare sau nişte bănuţi pentru că nu au ştiut ce să-mi ia. Însă am fost foarte plăcut surprinsă să găsesc acolo un Voucher de cumpărături la librăria Cărtureşti.

Mi s-a părut o super idee şi chiar nu ştiam că se poate să cumperi cuiva cadou aşa ceva. Aseară am fost să-l cheltuiesc la Cărtureştiul din Piaţa Romană şi m-am simţit foarte bine printre atâtea cărţi şi ceaiuri şi lucruri frumoase. Păcat că era aşa aglomerat şi cum eu nu sunt refăcută complet mi-a fost mai greu să mă mişc printre rafturi.

Sunt foarte încântată de ce-am cumpărat. Una este o carte pe care mi-o doream demult şi despre care am scris la un moment dat într-o postare: Cum m-am lăsat de gândit, Mic tratat pentru intelectuali epuizaţi. A doua este o carte care mi-a atras atenţia după copertă (şi cea din faţă şi descrierea de pe spate) şi abia aştept să o citesc. Se cheamă Londra este cel mai frumos oraş din America.

Mulţumesc încă o dată pentru un cadou care mi-a mers la suflet.

Advertisement

3 comments

  1. Mulţumesc şi eu că m-ai făcut părtaşă la cadoul tău 🙂 Sunt foarte fericită de cartea mea, Întâlnire la Elysee de Rodica Ojog Braşoveanu, abia aştept s-o citesc, deşi am acum un teanc de cărţi de citit 😉 Ador librăria Cărtureşti, mai ales când răsfoieşti o carte la un ceai şi nişte prăjiturele în ceainărie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.