Serventless Romanian Cooks

Am văzut zilele trecute un film frumos şi deosebit de gustos, genul de film la care m-aş uita de mai multe ori (l-am văzut deja de două ori). Se cheamă Julie&Julia şi trebuie să recunosc că nu prea mi-a atras atenţia atunci când m-am uitat la trailer. Filmul este inspirat din două poveşti adevărate şi dovadă stă faptul că blogul chiar există. Nu vă povestesc eu acum despre ce blog este vorba pentru că am scris postarea asta ca o leapşă pentru Laura, considerând că o postare despre filmul acesta s-ar încadra mai bine în peisajul blogului ei. Tot de acolo sau poate dacă vă uitaţi la film veţi şti şi ce e cu titlul postării (deşi eu l-am românizat 😀 ).

Apropo de Laura, nu ştiu dacă ştiţi dar o mai puteţi citi de ceva vreme şi pe blogul lui Shauki unde face recenzii la cărţile pe care le citeşte şi îi plac mult. Căutaţi-o la postările “by Laura Frunză” dar nu le ignoraţi nici pe celelalte pentru că Shauki’s Books este un proiect care adună foarte mulţi copii talentaţi şi devotaţi muncii lor…literare 😀

E duminică…deci nu aveţi nicio scuză să nu vă uitaţi la un film care vă va încânta şi vă va face foame de lup Noi cel puţin plănuim o vizită la Laura pentru că ni s-a făcut foame şi poftă de ceva deosebit cum numai ea ştie să facă.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.