Mă revolt

Inspirată de categoria Laurei, scriu şi eu o postare în care mă revolt cu privire la diverse lucruri care s-au tot adunat.

 • Mă revoltă faptul că te duci în spital să te operezi de o afecţiune banală şi intri în stare critică în câteva ore. Asta apropo de scandalul recent stârnit. Însă mai citisem despre o femeie care intrase în spital să îi scoată tija din picior şi a ieşit paralizată de acolo din cauza anesteziei prost administrate. Mă mai gândesc dacă îmi scot tija prea curând din picior.
 • Mă revoltă faptul că de mâine ţăranii sunt obligaţi să se facă persoane fizice autorizate ca să vândă două legături de ceapă în piaţă. Majoritatea sunt vai de viaţa lor şi vin să vândă câteva verdeţuri ca să-şi cumpere şi ei ce le mai trebuie prin casă. Nu e ca şi cum vin să facă avere din profitul de acolo. Mă revoltă şi cârcotaşii care se plâng de preţurile de pieţe. De parcă oamenii ăia n-ar investi şi n-ar munci pe brânci pentru produsele acelea.
 • Mă revoltă faptul că sunt oameni care umblă cu ceasuri de 10.000 de euro la mână şi sunt oameni care mor de foame. Oare când se va echilibra puţin situaţia pe lumea asta? Unde eşti tu Robin Hood? 😀
 • Mă revoltă oamenii care-şi spală rufele murdare în public, oameni care s-au iubit şi care se despart şi singura cale de comunicare pe care ştiu să o mai folosească între ei este presa de scandal. Mă revoltă divorţurile urâte şi oamenii care uită să se mai iubească sau uită că au ţinut cândva unul la celălalt.
 • Mă revoltă certurile între fraţi pentru averile părinţilor.
 • Mă revoltă oamenii care fac copii fără număr deşi nu au ce să le pună pe masă, cu ce să-i îmbrace şi cu ce să-i trimită la şcoală.
 • Mă revoltă câinii vagabonzi şi prezenţa lor în număr tot mai mare pe străzi.
 • Mă revoltă faptul că sunt atâţia oameni fără loc de muncă şi atâtea disponibilizări şi restructurări.

Va urma…

Advertisement

2 comments

 1. Bună Ziua
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.
  Mulţumesc,
  Cu stimă Vlad!

 2. Si eu, si eu! Eu sunt eterna revoltata! Mai nou ma revolta cretinele care merg cu caini in spatiile de joaca pentru copii unde lasa in urma fecale de caine si tone de coji de seminte! Huo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.