Hăinuţe ecologice pentru cei mici

De câteva zile mă gândesc tot mai mult la hăinuţele pe care aş vrea să i le dăruiesc viitoarei mele finuţe. Laura mă ajută şi ea foarte mult şi, căutând pe internet (e mai uşor decât să colinzi magazinele), a dat peste site-ul Napati – produse organice/eco/bio pentru copii. Cred că am stat jumătate de oră să mă uit încontinuu pe site, minunându-mă de câte produse ecologice există pentru micuţii noştri. Mi-a atras atenţia o rochiţă foarte frumoasă pe care sigur o comand, am chiar noroc că e la reduceri.

Da, cârcotaşii vor spune că sunt mai scumpe decât hăinuţele obişnuite pe care le cumpărăm de la tarabe însă chiar nu merită pielea micuţilor noştri ceva de bună calitate? Plus că o haină de genul acesta o pot purta fără probleme trei-patru copii şi tot ar arăta impecabil după atâtea spălări (că doar ştim cum murăresc copiii hainele).

Vara şi toamna aceasta avem multe motive de sărbătorit: căsătoria noastră, naşterea şi botezul finuţei şi împlinirea celor doi ani ai dragei noastre nepoţele Eliza. Dacă până acum eram nesigură de unde voi cumpăra lucruşoare pentru botez şi cadouri pentru Eliza acum ştiu nu mai am niciun dubiu. Mulţumim, Napati pentru posibilitatea de a participa la concurs şi poate de a adăuga 200 de lei la bugetul nostru pentru botez.

Advertisement

10 comments

  1. Bafta, Miha, sper sa castigi, postarea ta e foarte draguta 🙂 Si stiu ca va beneficia si Eliza de premiu intr-un fel sau altul 🙂 Iar finuta ta merita niste nasi ca voi, asa preocupati.

  2. Era sa uit ceva. Cand o vad pe Eliza cat e de zambareata si senina la fata cand e cu voi doi, inseamna ca va iubiti mult. Sa fiti fericiti!

  3. Felicitari de doua ori: pentru ca te casatoresti si pentru ca esti nasica. Toate sa iti aduca cat mai mult noroc in viata!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.