Toamna se numără…serialele

Au început să apară serialele care-au luat pauză peste vară. Primul care a spart gheaţa (dintre cele pe care le urmăresc eu) a fost Parenthood. Am început să urmăresc serialul pentru că îmi plăcea Gilmore Girls (care s-a terminat). În Parenthood Lauren Graham are unul dintre rolurile principale şi pare cam acelaşi tip de mamă ca acolo doar că din păcate fiica ei nu mai este Alexis Bledel (ar fi fost un pic ciudat totuşi, mai ales că actriţa nu poate să joace toată viaţa roluri de adolescentă). Serialul e un pic confusing. Pe de o parte îţi arată în 38 de minute pe episod de ce ar fi mai sănătos să nu faci copii niciodată şi apoi la final în 2 minute emoţionante îţi arată cât de mult merită să-i ai alături. Anyway, e un serial frumos, atâta timp cât te bucuri de el doar ca de un serial şi nu-l vezi neapărat ca pe o lecţie de viaţă.

Urmează să apară săptămâna viitoare Desperate Housewives, un serial care oricâte sezoane a avut, oricâte personaje au murit sau dispărut, tot are hazul lui. Important e să ignori the creepy parts şi să te bucuri de umorul care se ascunde sub unele dintre ele.

Family Guy nu ştiu exact când apare dar sinceră să fiu sunt puţin sceptică, ultimul sezon nu a fost chiar atât de amuzant. Mi-aş dori mai degrabă să se facă un serial Stewie. Deşi nu ştiu cât succes ar avea… Look what happened to Joey din Friends 😀

Pentru Californication cred că mai avem de aşteptat. Am auzit că abia în ianuarie 2011 apare sezonul 4. Decât să-l scoată în grabă acum mai bine mai târziu şi mai de calitate. Ar fi dezamăgitor ca nici Californication să nu ne mai placă.

Grey’s Anatomy nu ştiu dacă mai urmăresc, a devenit deja din sezonul anterior prea science fiction de dramatic … too much for me. Apare pe 23 septembrie, poate mă uit totuşi măcar la primul episod.

Mă bătuse gândul la un moment dat să mă uit la Brothers & Sister dar a ajuns deja la sezonul 5 şi n-am atâta răbdare şi timp liber şi nici Ally McBeal nu mai e ce-a fost.

M-aş uita totuşi şi la ceva nou. Dar să nu fie cum vampiri, sau cu adolescenţi cu probleme sau poliţiste sau cu mistere care se rezolvă în sezonul zece sau supranaturale sau comedii răsuflate (de la Friends încoace nimic nu m-a mai amuzat). Să nu încerce să imite ceva ce s-a mai făcut deja. Nimic nu e mai patetic decât un serial care se vrea amuzant (gen Hot in Cleveland Sex and the City wanna be). Any suggestions?

Advertisement

11 comments

 1. new blog, huh? 🙂
  din serialele vazute recent recomand ‘being erica’. mi-a placut foarte mult. in ciuda elementelor supranaturale (going back in time to fix regrets), ce se intampla acolo e foarte natural si usor de identificat cu personajul. plus ca e si distractiv. din partea mea primeste bila alba.

  >:D<

  • sunt 3 episoade in primul sezon de Shelock si am vazut primele 2…chiar e fain, doar ca trebui privit cu atentie, nu ca mine in timp ce calc sau stau pe net 🙂

 2. Si eu caut seriale, ca s-au terminat o gramada anul trecut si nu prea mai am la ce ma uita. Am retinut Parenthood si Californication…dar tot asa, tre sa le vad din urma mai intai.

 3. Nip / Tuck e un serial ok, usor extrem cateodata, dar ironic si amuzant in general. Dar nu stiu daca se transmite in Ro.

 4. Modern Family este mega amuzant si a facut furori la premiile Emmy. a, si e abia la sezonul 2.

  de asemenea, e suficient sa te uiti la primele 5 minute din Lie To Me, ca sa iti dai seama cat e de bun. in consecinta, nu risti foarte mult.

  enjoy.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.