Cireaşa de pe tort

Mă mai uit din când în când la Cireaşa de pe tort pe Primatv. Nu am mereu răbdare să stau până la sfârşit însă aseară emisiunea era atât de amuzantă încât n-am putut să mă abţin. Gătea “binecunoscuta” Andreea Tonciu iar invitatele la cină erau Natalia Mateuţ (cred că ea găteşte în seara asta), Ioana Popescu (da, nici eu nu ştiam cine e şi nici acum nu mi-e foarte clar decât că are legătură cu fotbalişti în anumite ipostaze nedemne de postul Paştelui in care ne aflăm :D) şi Nidia Moculescu (se potriveam cam ca nuca in perete in grupuşorul acela de “dive” o fată “fără nicio treabă cu fotbalul” cum aveau şi au specificat celelalte fete).

Andreea Tonciu a gătit aşa cum a ştiut ea ouă umplute, icre (parcă Negro erau dacă am zărit bine cutia din care lua) servite pe felii de lămâie, şuncă umplută cu salată de crudităţi şi a mai încercat ea să pună nişte felii de caşcaval şi şuncă unele peste altele dar nu cred că le-a mai servit că nu îi plăceau cum arată. Deşi dacă e să ne luăm după ce tot a repetat pe parcursul emisiunii “mâncarea trebuie să fie gustoasă, nu să arate bine”. Despre Andreea am aflat că îi place să mănânce doar la restaurant însă nu ştie dacă furculiţa vine în dreapta sau în stânga farfuriei. Am mai aflat că vesela de pe masă era aleasă de mama ei şi că era foarte scumpă (Andreea a fost o adevărată doamnă să împărtăşească acest lucru cu telespectatorii). Când Natalia Mateuţ a spus că îi place mult usturoiul, Andreea ne-a băgat în ceaţă cu replica “şi mie îmi place ustoroiul, în special ceapa”.

Fetele nu s-au ghiftuit cu aperitivele ca să lase loc şi pentru minunatul fel principal însă cred că mare le-a fost mirarea când Andreea le-a adus la masă pulpe la cuptor cu piure. Sincer n-am fost atentă dacă nu cumva a uitat să aducă la masă şi salata verde cu ceapă pe care o pregătise. Intenţia Andreei nu fusese să facă piure ci “cartofi traşi în unt” numai că se făcuse un terci acolo de mai mare frumuseţea că draga de ea s-a răzgândit brusc.

A fost distractivă emisiunea, nici nu-mi vine să cred că Andreea chiar aşa e ea şi nu joacă un rol gen Kelly Bundy. În ceea ce priveşte rolul ei de bucătăreasă i-aş recomanda să facă ce ştie ea mai bine: să iasă din tort în loc să-l pregătească.

Advertisement

3 comments

  1. Musai tre sa scrii o postare si despre emisiunea din seara asta 😀 De la cartofi trasi in unt macar a ajuns la piure, dar Nidia voia sa faca piure cu cartofi cruzi si cu unt. Fetele astea sunt un munte de prostie, nu stiu cum Dumnezeu le promoveaza astia. Mai bine ar face niste emisiuni cu bloggeri :-)))))

    • Vai de viata, de pireul si de fripturile lor ratate. N-ar strica sa scrii un email la Prima tv sa le propui ideea de a face emisiunea cu bloggeri sau da-i un mesaj privat pe Facebook lui Horia. Cine stie. Poate iese ceva.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.