Altă cireaşă de pe tort

Deşi ieri m-am abţinut cu greu să nu mai scriu o postare şi despre prestaţia Nidiei Moculescu la Cireaşa de pe tort, astăzi nu pot rezista. Dacă Nidia vroia să bata cartofii cruzi cu mixerul, Ioana Popescu vroia să paseze brânza în blender făsă să-i pună şi cuţitele. Erori umane.

De neiertat mi se pare însă să nu ştii că legumele şi carnea se spală înainte de preparare, că nu se gustă mâncarea cu o lingură cu care se continuă să se amestece, că dacă vrei să nu ciopârţeşti carnea trebuie să ai cel puţin un cuţit ascuţit în casă, că tocătorul s-a inventat şi el pentru ceva şi carnea nu se taie în oală, că nu se amestecă în tigaie cu cuţitul ci cu paleta sau cel mult cu lingura, că nu toţi invitaţii preferă să mănânce părţi excentrice din corpurile animalelor, că mămăliga se serveşte caldă, că legumele se gătesc şi nu se ard, că nu îţi fluturi părul lung printre vase fără să-l prinzi cât de cât şi lista poate continua. N-am văzut pe nimeni de la emisinea asta atât de prost pregătit şi care să gătească în aşa condiţii neigienice (nici măcar politicianul care a servit salam cu pâine).

Deşi le-am judecat pe celelalte fete că au gătit lucruri simple cum ar fi friptură cu piure, trebuie să fiu sinceră şi să spun că mai bine mergi la sigur cu ceva ce ştii să faci şi-ţi iese bine decât să te complici şi să-ţi iasă o porcărie absolut necomestibilă.  Fetele alea săracele când s-or fi uitat azi la emisiune şi şi-au dat seama în ce condiţii s-a pregătit ce-au mâncat… vorba vine au mâncat, pentru că au plimbat mâncarea prin farfurie.

Nidia, biata tocilară, dorind probabil să le intre în graţii le-a dat 10 la toate. 10 şi Ioanei? Pe bune acuma…

Advertisement

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.