iReality Show

Tot încercând să găsesc ceva la care să mă uit la televizor, am dat peste o emisiune pe Antena 1 – Mireasă pentru fiul meu, emisiune care mi se pare la fel cu Noră pentru mama de pe Kanal D. Adică ok, am înţeles, prind reality show-urile la public dar chiar să faci unul exact la fel ca altul de pe alt post (care a ajuns deja la al enşpelea sezon)? Dacă tot au avut aşa succes cu Burlacul, Burlăciţa şi Vaporul iubirii (sau whatever), de ce să nu facă şi o emisiune matrimonială de unde să mai răsară peste noapte “vedete” din oameni plictisiţi de viaţa lor? Dar nu asta e ideea că probabil am mai comentat despre asta la un moment dat.

Mi se pare ciudat că au voie să facă emisiunea asta. E ca şi cum Protv-ul s-ar apuca să facă o emisiune Vişina de pe tartă care să aibă exact acelaşi conţinut cu Cireaşa de pe tort de pe Prima.  Cu cât mă uit mai mult cu atât mă mir mai tare de cât de bine seamănă cele două emisiuni. De unde sunt aşa de informată? Ok, recunosc că urmăream sezonul 2 din Noră pentru mama, acum câţiva ani. Am început din motive subiective şi am continuat din plictiseală, curiozitate şi prea mult timp liber la dispoziţie. Acum mă uit, mă frec la ochi de câteva ori şi tot nu-mi vine să cred că sunt reale aceste reality show-uri şi chiar oamenii ăia chiar sunt ei înşişi şi nu joacă un rol pentru care sunt plătiţi la sfârşitul serii. Vorba cântecului … la gente esta muy loca… wtf?

Advertisement

4 comments

  • Long story short: exista niste baieti si niste fete care isi cauta perechea. Fetele locuiesc intr-o casa cu mamele baietilor iar baietii singuri. In principiu se cearta toata ziua 🙂 Publicul voteaza. La sfarsitul emisiunii (dupa multe luni de zile) cine iese nora saptamanii castiga. Si daca ea alege sa se marite in direct cu alesul ei din casa atunci castiga mult multi bani. Pana acum din ce stiu aproape toti cei casatoriti in casa Nora pentru Mama au si divortat 🙂 And they didn’t live happily ever after 🙂

 1. “Cireasa de pe tort” mi se pare cel mai bun reality show de la noi. e decent, e amuzant, Horia are carisma, umor si e plin de sfaturi. nu e cu scandal sau mahalagisme. si mai scutura vedetele de ifose.:))

  de la ProTv am urmarit [salivand :”>] “Vara ispitelor”. na, baieti frumosi, ce vrei.:P nu ma puteam decide care imi place mai mult, Vlad sau Bogdan?:)) poate nu esti chiar asa mica si ai vazut emisiunea.

  dintre astea mai actuale, am urmarit cateva episoade din emisiunea lui Botezatu, aia cu modelele. as fi vrut sa le vizionez pe toate, dar uitam de ele. interesant conceptul, dar “românizat”, evident. am vazut taman editiile cand s-au luat doua la bataie si cand facea blonda pe nebuna. nici nu stiu cine a castigat pana la urma.

  prin 2003 m-am uitat la “Big Brother”. ultima editie, aia care a castigat-o pictorul. sau ce era el. nu-mi amintesc numele lui, a fost editia cu Raluca de la Sport. nu stiu pe ce post e Raluca, dar sigur o cunosti. a aparut si in Playboy dupa emisiune.

  tot la Prima am vazut un sezon din “Surviver”, cea castigata de homosexual. mama, ce indarjiti erau si americanii aia! si se barfeau pe la spate ca romanii.:))

  era la straini un show foarte interesant, cu un castel. concurentii trebuiau sa treaca prin niste probe foarte grele, sa gaseasca niste chei, timpul era limitat s.a.m.d. foarte bun show-ul, frantuzesc, poate il stii.

  si cam atat, cred.

  pui bine problema, daca au voie sau nu, dar ce nu e voie in Romania? sau, mai corect spus, cine respecta legea?

  ah, mi-am amintit: am urmarit o vreme “Tradati in dragoste”, pana mi-am dat seama ca e prea tampit. sau ca apar prea multi tampiti in el. mai tarziu am inteles ca nimic nu era adevarat, totul era regizat. atunci era si mai mare pierdere de timp sa il urmaresti!

  stii ce le lipseste romanilor din televiziuni? inventivitatea si originalitatea. totul e copiat. de la straini si de la noi, se copiaza pur si simplu unii pe altii.

  • De Vara Ispitelor imi amintesc dar nu m-am uitat. Acum cati ani a fost? Eu am 27, socotesti tu daca eram sau nu prea mica.

   La Cireasa de pe Tort ma uit si eu destul de constant si imi place.

   La nora pentru mama 2 ma uitam pentru ca era cineva acolo pe care cunosteam personal (a iesit din casa oricum foarte repede dar eu am continuat sa ma uit ca deja ma prinsese :D)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.