No more seriale for me :(

Toamna încep să se redifuzeze serii noi din seriale bune în America. Pentru a le putea vedea la timp le luam si eu de pe un site –  freshon.tv. Pentru ca pe timpul verii nu se difuzau seriale, n-am mai folosit contul. Mare mi-a fost mirarea când am văzut că mi l-au dezactivat. Mă anunţaseră ei săracii că urmează să se întâmple asta însă o făcuseră pe o adresă de gmail pe care nu mai intrasem de o groază de timp. Acum ştiu că a apărut deja Parenthood şi nu găsesc să-l văd nicăieri 😦 Are cineva un invite de rezervă pe freshon (fostul tv torrents?) sau măcar alt site unde se publică (chiar şi cu întârziere) seriale noi şi bune? Of nici nu vreau să mă gândesc ce-o să sufăr când o să apară Family Guy şi n-o să-l pot vedea….

Advertisement

17 comments

  1. Cu intarziere de vreo 3 ani (timp in care poate ai gasit multe alte site-uri de seriale) eu iti recomant eztv.it. Are cam toate serialele cat de cat cunoscute si sunt organizate frumos.

  2. Observ că nu sunt singura care vizionează seriale pe vplay.ro Sincer pe-acesta voiam să ţi-l recomand şi eu acum, dar nu pare să mai aibă rost din moment ce ţi l-au recomandat deja alţii 🙂

  3. nu, nu, ziceam daca ai auzit de serialul acesta nou, cu Christina Applegate. ca de vazut… nu stiu unde poate fi vazut.:)
    mie imi face rost cineva de seriale, da’ n-am intrebat niciodata de unde le ia.

  4. Yey, uitasem total ca pe 19 sept trebuia sa apara primul episod din noua serie Castle. Mersi ca mi-ai reamintit. Il caut si eu.

  5. Eu folosesc vplay si sunt incantata de el, episoadele apar imediat si de cele mai multe ori cu subtitrare. Iar calitatea e foarte buna 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.