Şi se jură că nu fură

Ce-mi plac mie oamenii tupeişti care se jură şi se dau de ceasul morţii că au făcut/n-au făcut ceva şi evident că îi crezi şi apoi cazi de fraier când afli că de fapt au făcut/n-au făcut acel ceva fie el cât de nesemnificativ. NOT. Amnezia bat-o vina, îi afectează şi pe cei mai tineri dintre noi.

Advertisement

6 comments

  1. Cunoastem, cunoastem! Faza e ca si atunci cand i-ai prins cu oul in buzunar (sau rata-n gura), tot nu se lasa si incearca sa te prosteasca pe fata:”Care ou? Unde vezi tu vreo rata prin preajma?” Asta deja e tupeu nesimtit, iti insulta inteligenta!

  2. Mi se pare penibil ca un adult sa faca asemenea jocuri stupide, nu suport oamenii care nu-s de cuvant si nici pe cei care povestesc brasoave doar pentru a brava.Ohooo si cati sunt in situatia asta.Mie,una, mi-ar fi mare jena sa pic de mincinoasa, la mine cuvantul dat e lucru sfant!

  3. mda, am si eu prin preajma mea un asemenea specimen. chiar zilele trecute l-am prins cu minciuna, i-am zis ca stiu ca minte, n-a recunoscut nimic. a doua zi a venit sa-si ceara scuze si sa-mi spuna ca am avut dreptate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.